Hvordan kjøpe Lampeskjermer

June 14

Hvordan kjøpe Lampeskjermer


Belysning er et viktig element i ethvert hjem innredning og, hvis rommet ditt ikke har sterke tak belysning, kan lampene være en attraktiv og rimelig alternativ. En lampe består av en lampe base og en lampeskjerm (noen lysekroner krever også lampeskjermer), men du kan mikse og matche disse komponentene for å lage din egen stilige lampen. Hvis du allerede har din lampe base, men er i markedet for en lampeskjerm som ville fungere godt med det, er det en rekke steder du kan finne dem.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken stil av lampeskjerm du leter etter. Ofte kan bestemmes ved å undersøke størrelse, form og farge på lampefoten. Hvis lampefoten er liten, kan du ikke ønsker å overmanne den med en stor lampeskjerm. Dessuten vil du ønsker å finne en lampeskjerm i en bestemt farge som ikke vil være i konflikt med fargen på lampefoten. Nyanser av hvitt, for eksempel, er populære lampeskjerm farger fordi de går godt sammen med hvilken som helst farge basen. I tillegg spør deg selv om du er ute etter en vintage eller moderne stil av lampeskjerm.

2 Gjør deg kjent med de ulike lampeskjerm former. Noen av de mest populære er imperium, en rund form med en rett skrå side, firkantet, med fire sider, og tromme, en runde formet skygge som ligner en trommel eller sylinder. Andre former inkluderer sekskantet og åttekantet. Kjenne form, farge og størrelse på skyggen du ønsker å kjøpe vil gjøre å finne den perfekte lampeskjerm en enklere oppgave.

3 Gå i person til varehus og hjem varer butikker i nærheten av deg, som vil tillate deg å undersøke størrelsen og materialet i skyggen før du kjøper den. Ta med lampefoten og se hvordan skyggen ser på den. Betyr det overmanne den? Er det for lite? Populære kjedene som bærer en rekke lamper og lampeskjermer inkluderer TJ Maxx / Home Goods, Lowe er, Home Depot, Walmart, Target, JC Penney, Pier One, Pottery Barn, og Ethan Allen.

4. Vurder å søke på Internett hvis du ikke finner det du leter etter i en butikk i ditt område. Nettsteder som Amazon, Ebay, Lampsplus.com, Lightingforum.com, og Lightingdirect.com er fantastiske ressurser som gir bilder, målinger og materiell info. Mange også vise deg hva lampen ser ut i et innredet rom. Fremstilles, men å betale fraktkostnadene i tillegg til prisen på skyggen.

5 Be om kataloger fra butikker som JC Penney, Pottery Barn, og Home Decorator Collection, hvis du ikke ønsker å handle på nettet.

6 Besøk lokale sendingen butikker og garasje salg i ditt område. Nettsteder som Consignmentpal.com og Consignmentshops.com vil hjelpe deg å finne forsendelsen butikker i ditt område. Du kan finne lokale garasje salg, holdt det meste i helgene, i lokalavisen eller på nettsteder som Garagesalehunter.com, Yardsalesearch.com eller Weekendtreasure.com.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com