De beste tomatene å vokse i Sørøst North Carolina

June 30

De beste tomatene å vokse i Sørøst North Carolina


Økende tomater i sørøst North Carolina er enkelt og produktiv. De milde vintrene i denne USDA sone 8 region naturlig overgang til en tidlig vår. Gartnere her kan sette ut tomatplanter tidligere enn resten av staten, får et forsprang på en sommer favoritt. Bruke varianter foreslått av North Carolina Extension kan bidra til å sikre en heftig høst.

kjendis

Kjendis er en determinate tomat som er klar til å høste i 70 dager. Den produserer rik rød, mellomstore 10 oz. frukt, og anlegget er motstandsdyktig mot verticillium wilt, fusarium wilt, nematoder og tobakk mosaikk virus (VFFNT). Ifølge Growquest, produserer kjendis under et bredt spekter av tilstander og har et høyt utbytte av eksepsjonelt smakfull frukt. Den tåler den varme solen og fuktige dager sørøst North Carolina og fortsatt produsere tungt.

Park Whopper

Park Whopper er en VFFNT hybrid som produserer gigantiske, crack-resistente frukt opp til 4 inches i diameter. Ubestemt tomat, har Park Whopper en lang sesong, med tomater fortsetter å vises før den første frosten. Denne populære biff tomat liker varmen fra sørøst North Carolina, og dens frukt vil fortsatt modnes selv når været er overskyet. Park Whopper er klar til å høste i 65 dager.

Terrasse

Patio er en beholder tomat som produserer 2-tommers runde røde frukter. Det er et godt valg for sørøst North Carolina fordi dens beholdere kan lett flyttes ut av brennende ettermiddagssol og inn i skyggen. Resistent mot fusarium wilt, er den besluttede Patio klar til å høste i 70 dager.

Husky Gold

Husky Gull tomater er en annen utmerket valg for containere i sørøst North Carolina. Dette dverg ubestemmelig er en kompakt dyrker som ikke krever staking. Den produserer mellomstore, 7-oz. golden farget frukt hele sesongen. Husky Gold er motstandsdyktig mot verticillium og Fusarium wilts, og også Alternaria. Den er klar for innhøsting i 70 dager.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com