Fordeler og ulemper ved å helle en betong Foundation

June 8

Fordeler og ulemper ved å helle en betong Foundation


Betong fundamenter er mye brukt i konstruksjonen på grunn av sin styrke og allsidighet. Ved hjelp av betong som bygge fundament kan føre til problemer, både umiddelbare og i fremtiden. Å vite hva du kan forvente og hvordan du kan unngå visse problemer vil hjelpe deg å avgjøre om betong er det beste valget for prosjektet.

Flere alternativer tilgjengelig

En betongfundament vil fungere med nesten alle typer byggeprosjekter, som det finnes flere typer av betong tilgjengelig. For eksempel kan de som ønsker en mer miljøvennlig alternativ velge en lettbetong, som veier mellom 35 og 115 pounds per kubikk fot. Dette materialet vil også gi isolasjon for stiftelsen. I tillegg til variasjon av materialer som brukes, kan du også variere hvor grunnlaget legges. Betong åpner for flere strukturelle muligheter.

Materiale Strength

På grunn av sin styrke, betong gir beskyttelse mot elementene, inkludert brann. Betongfundamentene Association of North America stater som helles betong vegger har flere ganger styrken av andre materialer, og er tryggere også. En støpeunderlag vil være mer motstandsdyktig mot vann. Dette vil føre til færre problemer for utbyggere og huseiere senere. Foreningen hevder at de strømmet stiftelser er dobbelt så brannsikre, mens det krever nesten ikke vedlikehold.

Vær Variasjon

I byggefasen, evnen til å helle et betongfundament avhenger mye av været. Andre materialer, så som tre, tillate brukeren å fortsette konstruksjonen noe, i regn eller annet dårlig vær; krever imidlertid betong tid for tørking. Regn kan sette prosjekter bak betydelig.

Sprengning

Betongfundamentene Association of North America sier at sprekkdannelse i en konkret ramme er vanligvis uunngåelig. Sprengning er et resultat av vær, krymping når betongen tørker, bosetting og anvendt laster. Sprengning er skjemmende og kan tillate vann og andre materialer for å helle gjennom; men sier Foreningen at flertallet av sprekker er normalt og skal ikke kompromittere integriteten av stiftelsen. Utdanne kundene om hva en normal sprekk ser ut som er nøkkelen. Eksperter sier en sprekk kan være alt fra en-sekstende til en fjerdedel av en tomme før en kunde bør bekymre.

andre ulemper

Betong har også en tendens til å smuldre, bosette ujevnt eller beis. Farging og smuldrer - også kalt avskalling - er stort sett kosmetiske problemer. Flekker kan vanligvis fjernes med over-the-counter rengjøringsmidler, og smuldrer områder kan bli løst med en gjør-det-selv-løsning. Trær kan føre til at betongfundament å lempe som det legger seg, noe som vil gjøre grunnlaget ujevn. Sørg for at alle røttene er skikkelig fjernes før helle fundament.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com