Hvordan lage planer for å bygge en Butterfly House

January 3

Hvordan lage planer for å bygge en Butterfly House. Reiser sommerfugler trenger et sted hvor de kan hvile sine slitne vinger. Bygg en sommerfugl hus som vil beskytte disse bevingede skjønnheter fra vind, regn, katter og fugler. Lage planer for din butterfly huset før du begynner bygningen. Plasser sommerfugl hus i en hage som har massevis av busker og blomster som vil tiltrekke seg sommerfugler til din hage.

Bruksanvisning

En plan for å gjøre sommerfuglen huset ca 6 inches bredt med 15 inches høy. Utforme huset slik at bitene kan skjæres ut av ett eller to trestykker som er en tomme av 6 inches med 10 fot, for minst mulig skjæring.

2 Design taket av sommerfuglen huset for å ha en skrå. Gjør taket skrå for å holde vannet ute av huset og holde sommerfuglene tørr under dårlig vær.

3 Ta en måte for sommerfugler å gå inn i huset uten fugler å kunne komme inn. Planlegg å kutte flere åpninger i fronten av huset som er ca 3 inches lang med 1/2 tommers bredt. Bygg forsiden av huset ut av lamellene å unngå å gjøre vanskelige kutt i tre.

4 Lag et område i planene om å inkludere et stort stykke tre bark for sommerfugler å hvile på. Tenkt å sette en rund pinne i midten av huset, eller for å sikre trebark til en av veggene.

5 Velg en måte å montere sommerfuglen huset i gården. Velg fra å feste huset til en eksisterende struktur, slik som ditt hus eller gjerde, eller montering av hus på en trestolpe å plante i hagen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com