Hvordan legge til en balkong til et hus

April 29

Hvordan legge til en balkong til et hus


En balkong utvider bruken av en øvre-etasjers rommet ved å gi en ekstra plass til å nyte solen, underholde gjester eller bare slappe av. Enten det er en stor plass til å grille på, eller et lite vindu med et bord, legger en balkong et snev av stil og klasse til hjemmet som alle kan nyte. Du kan lære å bygge en balkong på ditt hjem og øke sin verdi, uten å pådra seg dyrt entreprenørens avgifter.

Bruksanvisning

1 Skisser størrelsen og formen på foreslåtte balkong og gjøre oppmerksom på sin ønsket lengde og bredde. Mål og kutt 2-av-10-tommers, trykkimpregnert trelast til bredden på balkongen med en sirkelsag for å danne hovedbok. Bor hull gjennom veggen og tømmeret på en-fots intervaller. Bolt hovedbok til veggen gjennom hullene med 6-tommers bolter.

2 Klipp to stykker av 2-av-10-tommers, trykkimpregnert trelast til 2 fot i lengde. Plasser den første tømmer vertikalt på veggen under den venstre kanten av hovedbok. Bor hull gjennom tømmer og inn i veggen. Fest tømmer til veggen med 6-tommers bolter. Gjenta med den andre tømmer på høyre side av hovedboken.

3 Skru bjelke kleshengere til tømmeret hovedbok så det er en bjelke henger på hver ende av hovedbok og en ekstra bjelke hengeren hver 1-1 / 2 fot langs lengden av balkongen. Skjær to lengder av 2-av-10 tommer, press-behandlet trelast til lengden av balkongen. Skjær ekstra lengder av tømmer til balkong lengde for å feste en tømmer til hver etasje bjelke.

4 Fest tømmeret til gulvbjelkene med en hammer drill og lange skruer. Skjære et stykke av 2-av-10 tommer, trykk-behandlet tømmer til bredden av balkongen. Skru dette tømmeret til endene av gulvbjelkene med lange skruer. Forsterke skjøter med 6-tommers brede L-braketter.

5 Mål 2 inches fra bunnen av en vertikal tømmer festet til veggen til den ytre kant av balkongen. Skjær to 2-av-10 tommers, trykkbehandlet tømmer til denne lengden for å danne kneet bukseseler til terrassen. Bolt ene kneet spenne på hver side av balkong med heavy-duty vinkelplater på hver side av leddene.

6 kuttede folier av 1-tommers tykt kryssfinér til lengden av balkongen og 3 fot i bredden. Påfør trelim til toppen av gulvbjelkene. Skru kryssfiner til toppen av gulvbjelkene for å danne balkongen gulvet. Skjær fire stykker av 2-av-to tommer, trykk-behandlet tømmer til 2-1 / 2 fot i lengde. Skru en to-by-2 tommers stykke vertikalt i hvert hjørne av balkong med monteringsbraketter.

7 Mål avstanden mellom side- og front hjørne støtte innlegg. Klipp to lengder av to-by-2 tommers, trykkimpregnert trevirke til avstanden mellom baksiden og fremre støtte innlegg. Skjær ett stykke av 2-av-to tommer, trykk-behandlet tømmer til avstanden mellom de to fremre støttestolper. Skru tømmeret mellom støtten innlegg med L-braketter for å danne rekkverket. Gjenta denne prosessen for å montere en andre rekkverk 1-1 / 2 fot fra gulvet balkong.

8 Varnish, beis eller maling balkongen og rekkverk som ønsket. Når lakk eller annen behandling er tørr, lå balkongplaten. Dette kan være laget av hvilket som helst materiale som man ønsker, slik som keramiske fliser, en betongplate eller til og med tredekk. Tillat gulvmaterialet for å angi eller tørke grundig før du bruker balkongen.

Hint

  • For en mer elegant, moderne utseende, bør du vurdere å bytte ut trerekkverk med et metall en. Metal rekkverk er lettere å holde rent, trenger ikke å være regelmessig lakkert eller malt, og kan være vesentlig tynnere enn tre rails, slik at de skjuler mindre av visningen.
  • Mange stater og lokale myndigheter krever tillatelse før du kan oppføre en balkong på din eiendom og pålegge betydelige bøter der tillatelse ikke er gitt før strukturen er bygget. Sjekk alltid med ditt lokale planavdelingen for å se om du trenger en tillatelse før du starter arbeidet på en balkong.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com