Hvorfor Blomster Trenger Sun?

June 10

Hvorfor Blomster Trenger Sun?


For blomster til å gjennomføre livet aktiviteter, spesielt de som er knyttet til vekst, krever de lys i passende mengder. Det er fordi det er lys som blomster konvertere til nærende energi gjennom en prosess som kalles fotosyntesen. De liker spesielt sollys fordi den inneholder flere farger av lys som de gjør stor bruk av; blomster ta disse lyse farger og visse pigmenter i hver blomst handling for å skape energi, noe som reflekterer bort noen farger de ikke trenger.

sollys

Sollys er synlig lys som er rik på blå og røde farger. Innenfor synlig lys er syv separate farger: rød, oransje, gul, grønn, blå, indigo og fiolett. Som alle planter, til blomster som visse farger av lys faller på ulike deler av deres strukturer. Når lyset gjør, klorofyll og karotenoider i dem absorberer bestemte farger for energi og regulering av deres vekst, vende seg bort resten.

pigmenter

Blomster bruke pigmenter til å samle opp sollyset som faller på bladene og deres blomstrer, selve blomsten deler. Klorofyll, som finnes i bladene av planter, foretrekker blått og rødt lys og reflektere bort grønt lys. Karotenoider, som finnes i en fabrikkens blomstrer, er tiltrukket av blått og grønt lys, og reflektere rødt, oransje og gult. Hvert pigment bruker samlet lys ikke bare å ernære en blomst, men også for å regulere veksten.

Vekst

I tillegg til å konvertere lys til energi gjennom en prosess som kalles fotosyntesen, blomster også bruke den til å regulere sine vekstrater. I utgangspunktet vil de fleste planter bruke blått og rødt lys de tar i for å slå seg av og på, vekst og modning etter behov. Blått lys er avgjørende for en blomst i vegetativ - eller grønne - vekstaktiviteter, og en blomst trenger tilstrekkelige mengder rødt lys slik at det kan blomstre fullt ut.

Krav

Blomster som ikke får de riktige mengder sollys tendens til å fare dårlig. Heldigvis er disse plantene utviklet seg over tid for å være meget effektiv ved høsting av sollyset de kommer på en daglig basis. Dette er grunnen til at den nødvendige mengden for en blomst er vanligvis bare det som faller på den i løpet av en gjennomsnittlig dag. Planter dyrket innendørs under de rette typer lys også vanligvis bare trenger en viss mengde av det.

betraktninger

Blomster utsatt for lys på en konstant basis tendens til å gjøre det dårlig. De virkelig trenger perioder med mørke, enten de vokser utendørs under naturlig sollys eller innendørs under kunstig belysning. Hvis du flytter blomster innendørs i kaldere vær, vil du også finne at de gjør pent under fluorescerende belysning, som inneholder blått lys. Bare legg i mindre mengder rødt lys og sørge for at de får noen ordinær tid i mørket, og de bør gjøre det bra.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com