Hva Flowers Grow godt med Cannas?

June 29

Hva Flowers Grow godt med Cannas?


Cannas er kjent som lett å vokse, lite vedlikehold planter som er verdsatt for sin blomsterfarge og interessant bladverk. De vokser godt i de fleste deler av USA, enten som en årlig i kaldt klima eller som en flerårig i varmt klima. Når du velger utfyllende blomster, vurdere sol, vann og grunnforhold av både planter. Velg blomster som balanse i høyden, så vel som de som matche eller harmonisere med Canna farge.

grunnforhold

Cannas er ikke masete om hvilken type jord hvor de er plantet, men det må være løs og godt drenert. Hvis du har leire eller løs sand i hagen din, endre det før planting. Mange følges blomster vil trives i ulike typer jord, og vil kombinere godt med cannas, inkludert coleus og lavendel.

vekstforhold

For sommeren blomstrer, plante cannas og utfyllende blomster etter faren for frost er over. I de fleste regioner i USA, betyr dette når som helst mellom 15 mars og april 15. Cannas trives i sin helhet, hele dagen sol, men vil blomstre hvis de får minst fire timer direkte sol om dagen. Følgesvenn planter trenger for å vokse i moderat fuktig jord; vanning en gang i uken i løpet av tørt vær anbefales.

Komplementære farger

Blomsten fargene cannas inkluderer rød, rosa, gult og oransje. De store bladene på Canna er vanligvis lyser grønt, men det er noen varianter som har kobber, bronse, burgunder eller brune blader. Spraglete grønne bladene har striper i krem, hvit eller rosa. Impatiens blomstrer i mange av de samme fargene cannas og gjøre gode følges blomster i enten samme fargetone eller en kontrastfarge.

Høyde

De fleste cannas vokse fra 3 til 5 fot høy, men noen kan nå høyder på opptil 10 fot. For de mindre varianter, bruke planter som fyller inn under canna. Valgene inkluderer verbena eller cleome, hvis farger fungerer godt med cannas. For større cannas, vurdere dekorative gress i stedet for blomster. Gress vanligvis har grønne blader, men deres fjær blomstre i burgunder, rust eller fløte og er komplementære til de fleste canna.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com