Hvordan Kappe en Roof

June 20

Hvordan Kappe en Roof


Vindsperre på et tak består av et lag av kryssfiner lagt over sperrene og spikret. Når bekledningen er på plass, er det vanligvis referert til som en "kortstokk". Dekket er på overflaten til hvilken alle andre taktekkingsmateriale, såsom ullpapp, blinkende og helvetesild, er sikret. Dekket gir struktur for andre takmaterialer og beskyttelse for de øvre deler av huset.

Bruksanvisning

En Bestem mengden av vindsperre bør du kjøpe ved å beregne arealet av taket ditt. Arealet på rektangulære deler av taket ditt kan bestemmes ved å multiplisere bredde og høyde. Arealet av trekantede deler av taket ditt kan bestemmes ved å multiplisere bredde og høyde, og dividere med to. Hvis man har trapesformede deler av taket, legge sammen lengden av toppen og bunnen av den trapes, multiplisere denne lengde og høyde, deretter dividere med to. Legg sammen det totale arealet av alle sider av taket for å bestemme den totale arealet av taket ditt. Vindsperre kryssfiner kommer i 4-by-8-fots paneler, noe som gir 32 kvadratfot med dekning hver. Del arealet på taket av 32. Dette er det minimum av vindsperre du trenger for å dekke taket ditt. Øke dette tallet med 15 prosent for å gi deg selv litt ekstra og ta imot eventuelle feil du kan gjøre i løpet av bekledningen prosessen.

2 Knips et krittstrek over haler av sperrene, og bruke denne krittstrek for å sjekke at alle haler er selv med krittstrek. Så det overskytende av eventuelle haler som erter ut lenger enn de andre haler slik at de faller langs en rett linje.

3 Start fra takskjegget på taket og jobbe opp mot mønet. Lå den første panel av vindsperre langs undersiden av taket, slik at den vertikale kant av panelet er i flukt med gavlen og den horisontale kant er i flukt med takfot. Panelene skal legges slik at de er bredere enn de er høye. Stille opp den vertikale ende av platen som er motsatt den ende over gavlen slik at den faller i midten av rafter. Sperrene må være fordelt slik at en standard størrelse vindsperre panel vil passe i flukt med kanten og sentrert over bjelkene ved den andre enden. Bruk en taktekking spikerpistol å spikre panelene til sperrene. Langs de vertikale kanter av platene, bør spiker settes opp takbjelkene hver 6 tommer. På innsiden av panelet, skal spiker settes opp takbjelkene hver 12 tommer.

4 Legg den neste panel av bekledningen på taket slik at kanten av panelet er sentrert over bjelkene som ble halvparten dekkes av det foregående panel, og den motsatte ende av panelet er også sentrert over en rafter. Nail panelet til randen med samme avstand som er angitt i trinn 3. Fortsett å legge panelene over sperrene til du kommer til slutten av kurset.

5 Bruk en sirkelsag for å skjære en 4-by-8-fots panel i to 4-by-4-fots paneler. Bruk en 4-by-4-fots panelet for å starte det andre kurset av paneler, slik at sømmene av panelene vil bli forskjøvet på taket. Nail det andre kurset av paneler i taket med den samme metoden som brukes i trinn 3 og 4. For det tredje løpet av paneler, starter med en standard 4-by-8-fots panel. Alternative størrelsen på de første platene for hvert kurs til taket er helt dekket.

Hint

  • Sjekk lokale byggeforskrifter for å bestemme passende tykkelse for kryssfiner på taket ditt.
  • Hvis en full 4-by-8-fots panel ikke vil passe over den siste kurset på ryggen, bruke sirkelsag å kutte panel på langs slik at den vil passe i tilgjengelig plass.
  • Bruk en sirkelsag for å skjære endefeltene for en hip taket til riktig vinkel.
  • Bruk vernebriller når du bruker en sirkelsag.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com