Slik fjerner krabbe epler fra plenen

July 13

Slik fjerner krabbe epler fra plenen


En krabbe epletre kan være en vakker, elegant tillegg til hagen din, helt til treet blir overveldet med epler og innskudd dem på plenen. Bees sverme over søt frukt, forlater det området av hagen din en faresone. Eplene må fjernes før klippingen å holde fra clogging opp gressklipperen og spyr ut biter og biter av krabbe eple over plenen. Kast frukten før den råtner og begynner å lukte.

Bruksanvisning

1 Rake de falne krabbe epler i en haug, med en sterk blad eller hage rake. Se utover omkretsen av treet for epler som har rullet bort etter slippe.

2 Plasser hage hansker på hendene. Sett en søppelsekk til en annen for å forsterke. Plukk opp krabbe epler og innskudd i posene. Se for bier som kan fôring på epler å unngå å bli stukket. Med jevne mellomrom løfte posen for å sørge for at det ikke har blitt for tung; Ellers kan det delt når du løfter den. Fjern alle krabbe epler fra plenen, bruker flere søppelsekker om nødvendig.

3 Plasser poser i en papirkurv med lokk for å hindre bier fra å forsøke å gå inn i søppelsekker. Ta papirkurven til fortauskanten under ukentlig søppel fjerning, eller frakte den til din lokale gjenvinningsstasjon.

Hint

  • Fjern krabbe epler hver to til tre dager for å holde bier fra samler seg på plenen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com