Hvordan Grow Giant tomater

August 10

I en verden av konkurransetomatdyrking, er en gigan fire pund tomat en ting av skjønnhet. Giant tomater skje naturlig når blomstringen av en tomatplante er smeltet sammen med andre tomat blomster. Hva dette egentlig skaper er flere tomater som kombineres for å vokse inn i en gigantisk tomat. Noen av de arvestykke og biff tomat varianter fødte den ettertraktede smeltet blomstre. Andre mega hybrider, som Big Zac, kan tilskrives mer moderne innsats. Enten du ønsker å bli den neste store tingen i gigantiske tomater eller rett og slett en lykkelig entusiast, det grunnleggende gigantiske tomater er de samme.

Bruksanvisning

1 Velg tomat frøplanter som er mer sannsynlig å gi deg smeltet blomstrer. Noen varianter å vurdere er Brutus Magnum, Giant Belgia, Slankard tallet, Todd County Amish, Tennessee Britches, Irwin, Big Zac, Delicious, ungarsk Oval, og tyske Red Strawberry.

2 Velg en solrik beliggenhet for planting.

3 Till din jord i høst. Dekk med to inches av kompost.

4 Dig en fem-gallon størrelse hull for hver plante på våren og fylle med halvparten jord og halv kompost.

5 Start-planting tidlig på våren for å gi dine tomatplanter nok tid til å modnes. Giant tomater er lang voksende planter og generelt trenger 70 dager å høste.

6 Bruk en høy fosfor gjødsel i de tidlige stadier av vekst. Du kan bytte til en tomat gjødsel senere og veksler annenhver uke med en fisk og tang emulsjon feed.

7 Bygg en 10-fots armeringsstål spill for tomatplante å klatre. Giant tomater trenger mye støtte. Velg innsatsen to føtter i bakken for stabilitet.

8 Vann plantene dine daglig. Giant tomater trenger rikelig med vann, noen ganger opp til en gallon per dag. Hvis du har sandjord plan å vanne oftere. Hvis du har leirjord plan for å vanne mindre. Bruk en vannmåler for å sjekke fuktighet.

9 unngå vanning av bladene for å forhindre soppsykdommer. Vurder å bruke mulch å håndtere fuktighet.

10 Assist i pollinering prosessen ved å gni kjegle av en tomat blomstre mot stigmatisering av en annen, eller bruke en pensel til å spre pollen fra blomst til blomst. Siden tomatplanter er selvstendig pollinerende trenger du ikke flere planter for å oppnå dette.

11 Prune hver plante slik at det bare er to Vining stilker per plante. Hvis noen vanlige ikke-smeltet blomstene kommer utrydde dem. Bare tillate en smeltet blomst til modne per vintre. Denne grundige beskjæring vil tillate anlegget til å dirigere all sin energi mot hverandre giganten tomat.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com