Den beste måten å dekorere et lysthus for et bryllup

June 23

Den beste måten å dekorere et lysthus for et bryllup


Gazebos er permanente hage strukturer som ofte brukes i utendørs bryllup. Siden de kan være et samlingspunkt for arrangementet, er det viktig å ha dem på riktig måte dekorert. Tulle, kan bånd og blomster forvandle en vanlig lysthus i et egendefinert sted for seremonien eller mottak. Velg farger som passer din brude partiet og tema. Tulle kommer i mange forskjellige farger, noen med en shimmer effekt lagt til. Bruk de samme blomstene som brukes i buketter eller komplementære blomster.

Bruksanvisning

1 Mål høyden og bredden på lysthuset for å finne ut hvor mye tyll det vil ta å dekorere. Ta hensyn drapering og swag ved å multiplisere høyden på lysthuset ved to og bredden av tre. Mer tyll kan være nødvendig for å lage pil eller hvis du bestemmer deg for å utvide utformingen ned rekkverk av lysthus.

2 Velg fargen på tyll. Hvit myker de rette linjene i et lysthus, mens en fargerik eller glitrende tyll kan legge til en pop av sin spesielle måte eller romantikk til innredningen.

3 Sett opp en stige eller solid stol i lysthuset. Brett hele lengden av tyll i halvparten. Tack midten av tyll til toppen midten av inngangen til lysthuset med en tegnestift eller liten spiker.

4 Samle tyll på hver side, og pakk det løst med piperensere. Flytte stolen til hjørnet foran lysthuset og fest tyll ved å henge den fra piperenser. Disse myke sirkler av ledningen tillater tyll justeres mens du går. Gjør det samme på den andre foran hjørne og deretter fortsette rundt hele interiøret. Ofte lysthus vil ha spiker eller andre kroker plassert rundt interiør for deg å henge røret renere sirkler på. Når all tyll henger, justere drapere til den er jevn. Trykk fast piperensere å holde tyll på plass.

5 Legg en bukett med friske eller silke blomster til midten av lysthuset. Sørg for å fast feste tyll og blomster siden dette vil være det sentrale punktet i design.

6 Dekk innleggene med brede bredder av tyll ved å feste en seksjon på toppen med en piperenser og thumbtack eller liten spiker. Samle materialet på senteret med en bukett med friske eller silke blomster eller en stor bånd bue.

Hint

  • I stedet for blomster, bruker store palmeblader, blader eller fargerike papir fans for en enkelt utseende.
  • Vurdere å legge blinke lys på innsiden av lysthuset med takskjegget grep klipp.
  • Sjekk reglene om din bestemt sted på forhånd for å sørge for at de lar dekorasjoner.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com