Hvordan ta vare på Potte Lily Flowers

June 23

Planter fra liljefamilien er vakre og deres duft fyller opp hele rommet. Følg disse enkle hvordan du tips for å ta vare på en potte lilje.

Bruksanvisning

1 Hvis du velger din egen lilje sjekk stammen. Det bør være fylt med mørke grønne blader. Unngå liljer som har brune eller gulnede blader.

2 En potte lilje trenger indirekte sollys så oppbevar den på et lyst sted, men unngå direkte Søn

3 Plasser anlegget på et kjølig sted vekk fra direkte varmekilder. Den beste miljøet skal være en kul 60 til 62 grader.

4 Vann anlegget hver par dager. Sjekk jorda for tørr eller for å finne ut hvor mye vann det trenger. Typen av potten og størrelsen av anlegget vil gjøre en forskjell med hensyn til hvor mye vann det trenger.

5 Klem pollen sacs av din liljer, slik at de ikke gjør et rot. Visne blomster bør også fjernes.

6 Etter at potte lilje har blomstret, og hvis været er riktig, kan du flytte den til en utendørs plassering. Velg en solrik beliggenhet og grave hold litt større enn potten. Du vil kanskje sjekke med en barnehage i ditt område for tips om å ta lilje utendørs.

7 Gi den vann og gjødsel regelmessig. En balansert flytende gjødsel er best for liljer.

Hint

  • Hvis du overfører anlegget utendørs, forsiktig fjerne fra potten og løsne opp roten ballen. Din lilje skal blomstre igjen før slutten av sommeren.
  • Mange typer liljer er giftig for huskatter. Hvis de spiser bare en liten mengde giftstoffer kan føre til nyresvikt. Hvis du mistenker at katten din har tygde på en lilje blad, få kjæledyret til veterinær umiddelbart.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com