Hvorfor Min Whirlpool Duet Electric Dryer slås av etter fem minutter?

July 24

Selv om det kan være frustrerende når Whirlpool Duet elektrisk tørketrommel slår seg av etter fem minutter, problemet er ikke alle som uvanlig med tørketrommel generelt. Faktisk er det flere grunner til at en tørketrommel kan starte og stoppe uten å fullføre en komplett tørkesyklus. Snarere enn å fortsette å prøve å betjene maskinen, gjennomgå noen mulige årsaker og se om du kan finne den spesifikke problemet. I visse tilfeller kan du være i stand til å løse det på egen hånd uten å måtte kontakte en tørketrommel reparasjon spesialist.

Lid Switch ikke låses

En Whirlpool Duet tørketrommel har en lås på innsiden rammen av døren. Den låser hovedsak døren lukket når tørketrommelen er i drift for å holde deg fra å åpne døren og blir skadet av tumbling trommelen. Tørketrommelen kan bare kjøre når låsen er sikret. Hvis låsen pauser, kan en tørketrommel starte, men stenges for tidlig. Åpne døren og trykk sperren ned med fingeren. Det bør gjøre en tikkende lyd når du slipper den. Skift den hvis den ikke gjør det.

Ustø eller skadet strømledning

En tørketrommel strømledning leverer strøm fra stikkontakten på maskinen. Hvis strømledningen ikke er satt ordentlig inn i stikkontakten, kan det forstyrre kraftoverføringen. Mens Whirlpool Duet tørketrommel kan starte, er det sannsynligvis vil stenge snart etterpå hvis ledningen er vinglete. Også, hvis snorer ledninger er synlig gjennom gummi kapsling, kan ledningen være defekt. Selv om tørketrommelen slås på, kan en defekt strømledningen ikke være i stand til å opprettholde tørketrommelen langsiktige drift.

Utløst termosikring

En Whirlpool Duet tørketrommel har en termosikring. Det er en enhet som ivaretar din tørketrommel i tilfelle at det blir overopphetet ved å slå av varmen og tidvis tørketrommelen på enkelte modell år. Selv om du kan gjenopprette delvis drift til tørketrommelen ved å tilbakestille de viktigste effektbrytere, vil tørketrommelen ikke utføre ordentlig før sikringen er skiftet ut. Hvis du mistenker at tørketrommelen er overopphetet, se i tørketrommel manual for hjelp til å finne den termiske sikringen for å sjekke om det har kanskje også gått. Det er vanligvis funnet i lufte krage eller bak bakpanelet tørketrommelen. Hvis den ellers hvite sikringen er nedtonet, sjansene er den termiske sikringen er dårlig. Du kan vanligvis erstatte det selv med en ny sikring hentet fra et apparat forhandler.

Feil Kontrollpanel

kontrollpanel Whirlpool Duet tørkerens driver med støtte fra flere ledninger som lenker til ulike tørketrommel komponenter. Når du har valgt et tørkeinnstillingene og slår på tørketrommelen begynner kontrollpanelet kjører elementer av tørketrommelen. Hvis en av trådene svikter, kan det forstyrre ytelsen til tørketrommelen. Kontakt en tørketrommel reparasjon spesialist hvis du mistenker at sentralen kan ha kortsluttet. Hvis tørketrommelen fortsatt er under garanti, snarere enn å erstatte den korrupte wire, kan han anbefale å bytte ut hele panelet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com