Hvordan oppdage Stråling i Concrete Aggregate

July 8Den amerikanske Nuclear Society sier eksponering mot stråling, uansett hvor liten mengde, kan være skadelig for menneskers helse, og føre til kreft og arvelige genetiske skader. Hvis du har grunn til å tro at noen konkrete tilslag du er utsatt for regelmessig kan ha blitt forurenset av stråling, bør du få en strålingsdetektor og sjekke det umiddelbart.

Bruksanvisning

1 Kjøp en god kvalitet stråledetektoren fra en ekspert forhandler. De små strålingsdetektorer tilgjengelig fra lokale jernvareforretninger kan ikke være følsom nok til å plukke opp lave nivåer av stråling i betong samlet. Bekreft med din valgte forhandler at detektoren du kjøper er i stand til å plukke opp en lesning i aggregatet.

2 Les gjennom instruksjonene som følger med detektor og satt det opp i henhold til produsentens spesifikasjoner. Stråling detektorer kommer i en rekke forskjellige former, slik at metoden for å drive din vil avhenge av merke og modell du kjøper. Noen detektorer er håndholdt, mens andre kommer i form av en liten boks med en sensor knyttet til den. Hvis detektoren har en USB-kontakt, vil du være i stand til å koble den opp til datamaskinen for å analysere målinger.

3 Kontroller at detektoren er fullstendig oppladet hvis den går av et batteri. Hvis ikke, koble den til en strømkilde.

4 Kjør detektor sensor over betong tilslag i henhold til produsentens instruksjoner og vente på en lesning.

5 Kontakt Environmental Protection Agency for å få råd om hvordan du kan kvitte deg med betong tilslag hvis du finner stråling er til stede.

Hint

  • Installer detektor programvare og drivere på datamaskinen hvis den har en PC suite.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com