Hvordan bruke kirkebenker

September 21

Hvordan bruke kirkebenker


Kirkebenker er sitteplasser benker i kirkene. Ofte etter en omfattende renovering eller etter nedleggelsen av en kirke, blir kirkebenker solgt eller gitt bort. Hvis du har en kirke kirkestol i din besittelse, kan du gjøre den om til et flott hjem tilbehør eller hagemøbler. En kirke kirkestol kan gi et rustikt utseende til huset ditt, men det kan være stilig og elegant i en moderne design også.

Bruksanvisning

1 Sett en kirke kirkestol under et tre eller i nærheten av et gjerde i hagen din og bruke den som sitteplasser. Sett en pute i enden av kirken kirkestol, og du kan også legge seg ned og ha en lur under solen.

2 Sett en kirke kirkestol i gangen og bruke den som et sete. Sett deg ned på kirken kirkestol når du taster inn ditt hjem og ønsker å ta av deg skoene, eller når du forlater, og ønsker å sette skoene på.

3 Bruk kirke kirkestol som en seng headboard. Mål opp sengens bredde og kutte ut en del som størrelse fra setet del av en kirke benk. Bruk en håndsag til å kutte tre.

4 Sand de delene der du kutte tre og gjelder lakk med en børste. Vent en dag for lakken tørke og skyve sengen i åpningen du har klippet.

5 Plasser en kirke kirkestol ved veggen på soverommet og lagre dine sko eller vesker på den.

Hint

  • Spør på din lokale menighet om de har noen kirkebenker de ikke trenger lengre.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com