Hvordan bli kvitt gule Nutsedge i Lawn

August 16

Gul nutsedge er en flerårig ugress som vises i torv, ifølge Purdue University Turfgrass Science Program. Dette luke sprer løpet av våren og høsten gjennom underjordiske stengler kalles jordstengler. Du kan identifisere gul nutsedge ved å rulle stammen i hånden. Hvis stammen føles trekantede og voksaktig, kan du ha gul nutsedge infesting plenen. Det er viktig å bli kvitt dette ugresset, fordi det reduserer sollys, luftsirkulasjon og jord næringsstoffer som din gress behov.

Bruksanvisning

1 Skyll plenen å fukte de første 6 inches av matjord dagen før et ugressmiddel, som anbefalt av Purdue Turfgrass Program. Du kan som forteller vannet har nådd 6 inches ved å grave en 6-tommers hull og følelsen nederst for å se om det er fuktig. Vanne plenen i morgen. Våte gressblader og nattemperatur oppmuntre plen soppsykdommer.

2 Påfør et ugressmiddel som inneholder methanearsonate. Coat den gule nutsedge jevnt med ugressmiddel, i henhold til ugressmiddel anvisninger.

3 Vann plenen to dager etter påføring av ugressmiddel til en jorddybde på 6 inches. Påfør ugressmiddelet i en uke. Du må kanskje gjenta ugressmiddel programmer for å fullstendig utrydde den gule nutsedge fra plenen.

4 Dypp en liten pensel til et bredt spekter ugressmiddel som inneholder glyfosat. Påfør ugressmiddel på bladene av den unge gul nutsedge vokser ved siden av prydplanter. Vær forsiktig med å bruke ugressmiddel til prydplanter, fordi glyfosat dreper alt den kommer i kontakt med.

5 Påfør den bredspektret herbicid i to til tre dager å fjerne resten av den voksende gule nutsedge.

Hint

  • Fjerne små områder av gul nutsedge vekst for hånd. Fortsett å trekke ugress for et par uker for å redusere sine tall.
  • Unngå å klippe plenen i to dager før og etter påføring av gule nutsedge ugressmiddel.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com