Hvordan Grow Casa Blanca pærer

November 18

Casa Blanca liljer er høye orientalske liljer som vil pryde din hage med velduftende blomster i august og september. Til tross for flamboyant skjønnhet av de rene hvite blomster, holdbare, sykdom-resistente Casa Blanca liljer er ikke masete og vil trives med minimal omsorg. Den underjordiske knoller av Casa Blanca lilje er best plantet i høst, og vil vokse i nesten alle godt drenert jord. Casa Blanca lilje er hardfør til US Department of Agriculture voksende sone 4.

Bruksanvisning

1 Klargjør et sted i full sol, som redusert lys vil føre til floppy, spinkel vekst. Forbered jorden ved spading til en dybde på 8 til 10 inches. Grave i 2 til 4 inches av organisk materiale som kompost eller torvmose for å forbedre jord drenering.

2 Grav et hull for hvert Casa Blanca lilje pære. Plante pære 6 til 7 inches dyp, med den flate enden av pære vendt ned. Plant løkene i grupper på tre til fem pærer for best effekt. Space pærene 8 til 10 inches fra hverandre, med 3 til 5 fot mellom hver gruppe.

3 Vann Casa Blanca lilje pærer dypt umiddelbart etter planting. Plasser 4 til 6 inches av mulch, for eksempel hakkede blader eller barnåler, over planting området etter den første frosten. Mulch vil beskytte løkene i løpet av vinteren. Fjern mulch etter faren for hardt fryse har gått om våren.

4 Gjødsle Casa Blanca liljer når veksten kommer ut tidlig på våren og igjen når den blomstrer begynner å åpne. Bruk en generell gjødsel eller gjødsel formulert for pærer, anvendt i henhold til spesifikasjonene på etiketten.

5 La lilje løvverk å være på plass når lilje er ferdig blomstringen i høst, som løvverk vil absorbere solens energi, slik at pærene til å produsere blomstrer for det neste året. Fjern bladene når det dør og blir gul.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com