Hvordan lage makulert papir Brann Logger

August 15

En peis er en fin del av ditt hjem. I jakten etter måter å gjenvinne og gjenbruke elementer, samt spare trær, har det blitt oppdaget at en billig og enkel måte å lage din egen brann logger eksisterer. Gjenbruk alle dine gamle aviser og gjøre makulert papir brann logger som vil brenne så lenge som en vanlig log og vil avgi varme og vakre flammer i tillegg. Denne prosessen tar tid, men med en stor bunke med papir kan du gjøre flere logger på en gang, og når de er klare kan du bruke dem som du ville en vanlig log.

Bruksanvisning

1 Shred en bunke med aviser. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøre dem gjennom en shredder, men du kan også bruke saks hvis du vil. Ikke ta med fargerike glossy annonser; bruker bare vanlig avispapir.

2 Spre en lengde på cheesecloth ut som måler lengden du vil at loggen skal være. Hvis det ser ut som mye ikke fortvil, det er bedre å ha for mye enn for lite.

3 Bland strimlet aviser med vann til de er myke. Papiret vil begynne å bryte ned og vil danne en struktur som ligner på lim. Som med lim, bør papiret være en tykk blanding; hvis det er for rennende legge mer papir. Du vil merke at det syntes å være en stor haug med papir ser mye mindre når den er gjennomvåt.

4 Bruk hendene til å danne papir lime inn en logg form på cheesecloth. Dersom det er den riktige konsistens vil det holde formen ganske godt.

5 Pakk cheesecloth rundt loggen og bind hyssing rundt det i 4-tommers mellomrom. Sørg for å knytte endene av også.

6 Plasser loggene i en tørr varm området i flere uker, snu dem med noen dager slik at de tørker hele veien rundt og gjennom.

7 Pakk en logg og presse den, bør loggen være fast og hard, med ingen kalde flekker som indikerer fuktighet inne. Hvis det er ennå ikke klar, pakke den og sett den tilbake til tørke i et par dager. Når loggene er helt tørket, kan du pakke dem og stable dem i nærheten av peisen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com