Hvordan Kompost Leafy Materiell og Nitrogen

September 30

Hvordan Kompost Leafy Materiell og Nitrogen


Hver høst, løvtrær behandler oss til et kor av farger: russets, gull, sterkt oransje, og flammende skarlagen. Når trærne er ferdig med å sende saft til sine røtter, bladene dør og faller til bakken. På dette punktet, begynner arbeidet med å rake og bli kvitt bladene. I år, i stedet for å kaste bort bladene, prøv kompostering de døde blader og lage din egen jord enhancer. Hagen din vil belønne deg med en stor dusør på blomster og grønnsaker i retur. Kompostering snur døde blader og nitrogen tilsetningsstoffer i en fruktbar, hage-ready mix.

Bruksanvisning

1 Rake opp en haug av døde blader i din hage. De døde blader vil gi karbon du trenger for å lage kompost. Samle nitrogenrike materialer som gress utklipp, kylling gjødsel, frukt og grønnsaker utklipp fra kjøkkenet eller en pose med gjødsel fra barnehagen. Redd nitrogenforbindelser til du har nok til å blande seg med karbon for riktig forhold. Forholdet mellom karbon og nitrogen bør være 2: 1.

2 Rake bladene i en haug ca 4 fot i diameter og 3 føtter i høyden. Dersom pelen er for liten, er det vanskelig å opprettholde den temperatur som er nødvendig for dekomponering. Dersom pelen er for stor, vil innsiden av pelen ikke får oksygen det er behov for en luktfri nedbrytingsprosessen.

3 Mix i nitrogenforbindelser med bladene. Blandingen av nitrogenet med det karbonmaterialet av de døde bladene vil gjøre en varm komposthaug.

4 Vann bunken. Komposten må holdes fuktig, om fuktighet av en vridd svamp. Hvis de døde bladene er tørre, tilsett vann i bunken før det føles fuktig å ta på.

5 Vri haug med høygaffel omtrent en gang i uken. Dolke den høygaffel inn i midten av haugen for å begynne å snu. Dette bidrar til å få oksygen inn i haugen som er nødvendig for hurtig nedbrytning.

6 Bruk termometer for å teste temperaturen i komposthaugen. Stikke den ned i haugen mot midten. I sentrum av haugen, kan temperaturen stige til 150 grader F. Disse inne hoper temperaturer fart på prosessen, og drepe mange ugress og sykdommer.

7 Når komposteringsprosessen er fullført, vil bunken avkjøle seg. La haug sitte i en måned for å kurere. Mange mennesker lar den ferdige komposten å modne for to eller tre måneder.

Hint

  • Nedbrytingsprosessen begynner med en gang hvis du får blanding av karbon og nitrogen rett.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com