Hvordan holde en Old Brick oppkjørselen fra Frysing

November 27

Hvordan holde en Old Brick oppkjørselen fra Frysing


Forhindre snø og sludd i å fryse på en murstein oppkjørselen gjør det lettere å opprettholde en trygg overflate for folk og kjøretøy. Denne prosessen er lik smelter eksisterende is, bare må det gjøres innen to timer etter en forventet snøstorm. Velg en naturlig, ikke-korroderende avisingsmiddel for å hindre varig skade på murstein. I motsetning til betong og asfalt som kan patches og reasfaltert, reparere skader på en murstein oppkjørselen går merk feil.

Bruksanvisning

1 Dekk noen vekst på sidene av oppkjørselen med en plast presenning for å beskytte den fra de-icing løsning. Veie den ned med en stein over hvert hjørne.

2 Hell urea i en hagepumpesprøyte. Som en naturlig flytende gjødsel, er urea trygt for kjæledyr og mindre korrosivt til fortau enn en stein salt solution.Like salt, det senker frysetemperaturen til 15 grader F.

3 Spray en tåke frakk over hele oppkjørselen. Vanligvis vil en gallon av de-icing løsning dekke 1 tusen kvadrat.

4 Fyll et frø spreder eller stor kopp med alfalfa måltid og spre den over murstein overflaten. Alfalfa måltid er en naturlig gjødsel som inneholder mindre nitrogen enn annen gjødsel, så det er mindre korrosivt. Dens tørr, kornete tekstur vil tilby trekkraft samtidig som urea smelte sludd og snø før det kan fryse.

5 Bruk en stiv arbeid kost til å skyve snøen smelter mot gaten. Eliminere vann fra murstein overflaten forhindrer at vann siver gjennom leddene, noe som kan føre til telehiv skader.

Hint

  • Planlegg å måke snøen snart etter at den begynner å falle. Fjerne det mens det er lys før den komprimerer gjør det lettere å måke og reduserer mengden av glatte slaps som kan danne over smeltet snø.
  • Bruk støvler med trekkraft når måke og kaste snø på banker nær enden av gaten for å forebygge løs alfalfa måltid fra å skade plantene kommer våren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com