Hjemmelaget Citrus Brass Cleaner

August 23

Hjemmelaget Citrus Brass Cleaner


Når det gjelder rengjøring messing, gjør ikke det så mye bedre enn sitron. Den sure kvaliteten av sitron spiser opp glansen og når blandet med et slipemiddel bringer ut metall glans. Avslutt med en olje belegg for å beskytte metallet fra fremtiden anløpe.

Sitron og Salt

Lemon er en kraftig mat syre som er nyttig i en rekke renseløsninger for messing. Legg slipe kraft av salt til dyp ren dette metallet. Skjær en sitron i to og dryss den med salt, deretter gni sitron over din messing stykker. Et annet alternativ er å blande sitronsaft med salt og dyppe en klut i den. Gni løsning på messing for å rengjøre den.

Sitron og natron

Baking soda er et slipemiddel, men i mindre grad enn salt. Den løser også veldig lett i sitronsaft og vil gjøre en rengjøring lim for brass. Bland sitronsaft og bakepulver til konsistensen av tannkrem og bruke en klut til å gni det inn i messing. Tørk og buff med en ren klut til å bringe messing til en høy polish. Du kan også strø bakepulver på en skive sitron og bruke dette til å polere messing.

Sitron og Cream of Tarter

Kremen av tarter er en enda mer skånsom slipende. Bland sitron med kremen av tarter å lage en lime. Gni pastaen inn i messing med en klut. Pastaen skal sitte i ca fem minutter, arbeider for å spise bort på smuss og skitt på metallet. Nå er alt du trenger å gjøre er å vaske stykke med varmt vann og tørk den til en skinne.

Oliven olje

Olivenolje og sitronsaft er ikke bare en deilig salat dressing - de jobber sammen for å rense og tilstand messing. Når du har brukt en av sitron rengjøringsmidler for å ta med messing til en skinne, gni en liten mengde olivenolje for å holde messing fuktig og lyse. Olivenolje har den ekstra fordelen av hemmende anløpe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com