Slik fjerner Peis Mold

October 20

Slik fjerner Peis Mold


Peiser tilby kjølig, mørkt og noen ganger fuktige forhold. En sjelden brukt eller dekorativ peis vil vanligvis ha dårlig ventilasjon på toppen av det, og disse forholdene er perfekte for avl mugg. Mold angrep i peisen kan være ute av syne, men selv så kan de spre seg til andre områder av huset, og derfor må fjernes. Heldigvis, murstein og stein som ildsteder er laget av er tøffe materialer, slik at du kan bruke de sterkeste rensemidler for å fjerne eventuelle mugne angrep fra de mørke hjørnene av peisen din.

Bruksanvisning

1 Bland en løsning av 1.8 til 1.4 kopp klorin per qt. av vann i et spann. Ikke overstige mer enn 1/4 kopp. Fyll en sprayflaske med denne løsningen, ved hjelp av en trakt.

2 Crouch i peisen og mette mugg-infisert område med rensing løsning. La dette stå i tre til fem minutter for murverk og en full fem minutter for mer porøs murstein.

3 Skrubb befengt med en stiv-bust plastbørste. En lang håndteres pensel kan være nødvendig for en vanskelig å nå området innenfor skorsteinen.

4 Skyll området med en ren fille og en bøtte med rent vann. Dunk og ring fille jevnlig siden av peisen vil trolig være skitne med enten sot eller støv på toppen av å ha en mold problem.

5 Inspiser verk, og om noen mold fortsatt gjenta prosedyren.

Hint

  • En mold infestation i peisen kan bety en lekkasje i skorsteinen, så vær på utkikk etter tegn på dryppende vann. Kontroller utsiden av skorsteinen for skade på murverk også.
  • Bøte på mold problemet permanent vil kreve endrede forholdene i peisen. Hvis peisen fungerer, den mest direkte måten å forhindre mugg er å tenne bål med jevne mellomrom. Hvis dette ikke er mulig eller peis er dekorative, prøve å forbedre ventilasjonen i den delen av rommet eller eliminere kilder til fuktighet.
  • Bruk en respirator maske når du arbeider med noen løsning av blekemiddel i et lukket område, for eksempel en peis.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com