Hvordan rengjøre plast Car kanner

October 27

Den molding på bilen din er multi-funksjonelle, beskytte panel kanter, noe som gir grove rammer en ferdig utseende, og legge farge og styling. Plastic bil molding er bygget for å motstå slitasje og falming, men UV-stråler og etsende været kan til slutt ta sitt toll og skade utseendet på bilen. Lær hvordan du rengjør plast bil forming og opprettholde sin lyse og tiltalende utseende.

Bruksanvisning

1 Arbeid i skyggen når det er mulig. Solen kan tørke såper og andre bilen produkter før du har tid til å skylle eller buff dem, og vil etterlate rester film eller flekker bak.

2 Rengjør trim grundig med såpe og vann hver gang du vasker bilen. Sørg for å bruke spesielle bilen såper og bare molding rengjøringsprodukter, som selv de mildeste vaskemidler kan falme eller skade bilen overflater og trim. Bruk en vannslange på en lav innstilling for å skylle bilen og plaststøping. En tung pust fra slangen kan legge inn skitt og rusk i trim eller etse den.

3 Bruk en auto detaljering børste til å rense grov eller strukturplaststøping. (Stick med frottéhåndklær eller mikrofiberkluter for jevn trim, som noen form for pensel kan ripe den.) Bruk pensel for å få skitt og bygget opp voks ut av sprekkene av grov plast.

4 Tørk grundig med en annen frottéhåndkle eller mikrofiberklut (mikrofiber vil etterlate mindre lo på ujevne overflater).

5 Påfør noe som Armor All til alle molding, hver 1-2 måneder. Dette vil bidra til å beskytte den mot UV fornedrelse og værforhold som kan føre til mugg og korrosjon. Følg produsentens anvisninger for påføring. Når du begynner å bruke protectant på bilen din, er det viktig å grundig fjerne den forrige søknaden før du legger et annet strøk. Flere lag med protectant kan forringe din trim, så det er viktig å alltid begynne med en helt ren overflate. Mange produsenter har spesielle bil molding dype rensemidler for nettopp dette formålet. Prøv en ren mikrofiberklut for en fin og jevn påføring.

6 Bruk en spesiell bil molding fargestoff å forbedre utseendet på falmede molding eller reparere skader flekker. Vær sikker på at fargestoffet er godkjent for plast listverk. Alltid øye teste fargestoff i minst iøynefallende område av listverk i bilen for å sjekke resultatene. Ulike fargestoffer kan forlate en skinnende eller mer matt finish, så det er viktig å teste og finne riktig match for bilen din. Arbeid i små trinn, og være forsiktig for ikke å få molding fargestoff på andre deler av bilen.

Hint

  • Bruk flytende vaskemiddel når du vasker microfiber håndklær og kluter. Powder vaskemiddel krystaller kan få fanget i mikrofiber og ender opp med å skrape bilen maling eller støping!
  • Alltid stikkprøve alle bil molding rengjøring og fargestoff produkter på en mindre iøynefallende område først for å være sikker på at det ikke skade eller misfarge plast. Følg produsentens anvisninger for påføring og advarsler for best resultat.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com