Plant Life Cycle Aktiviteter

November 15

Plant livssyklus er et populærvitenskapelig enhet i primær karakterer. Når undervisningen elevene om plante livssyklus, presentere informasjonen på en rekke måter å fremme en dypere forståelse av emnet.

Betydning

Lære om livssyklusen til organismer er en av barnehagen gjennom life science standarder fjerde klasse er fastsatt i National Science Education Standards. Undervisning anlegget livssyklus er en passende aktivitet for primære klasse elever.

aktiviteter

Lær elevene om anlegget livssyklus ved å la hver elev plante et raskt voksende frø, slik som en solsikke eller en lima bønne frø. Deretter tillate dem å holde sine anlegg som de vokser fra frø til en fullvoksen plante. Gi studentene forskjellige typer frukt og grønnsaker som har blitt kuttet i to og la dem finne og sammenligne frøene. Sekvensering av trinnene a livssyklus er også en passende aktivitet.

Litteratur Tilkoblinger

Det er mange gode bøker som lærer små barn om anlegget livssyklus. Eksempler på fiksjon om plante livssyklus inkluderer "The Tiny Seed" av Eric Carle og «Gresskar Gresskar" av Jeanne Titherington. For sakprosa, prøve "Hvordan en Seed vokser" av Helene J. Jordan, "Fra frø til plante" av Allan Fowler eller "The Life Cycle av en blomst" av Molly Aloian og Bobbie Kalman.

Ekskursjoner

Ekskursjoner er en fin måte for elevene å oppleve en ny vitenskap konsept. Noen ideer for ekskursjoner rundt anlegget livssyklus inkluderer besøk til en barnehage, botaniske hager eller en lokal natur og vitenskap sentrum. Mange av disse stedene vil ha undervisningsmateriell og programmer for å gå med en plante livssyklus enhet.

berømte Ties

Tie i ditt studium av anlegget livssyklus til samfunnsfag. For eksempel lære elevene om George Washington Carver og hans arbeid med peanøtter og søtpoteter.

betraktninger

Når man studerer anlegget livssyklus, sørg for å eksponere studentene til ulike typer anlegg livssyklus. I stedet for bare å fokusere på blomster, inkludere andre planter som grønnsaker og trær. Deretter la elevene sammenligne ulike planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com