Hvordan fikse en Water Mark på et tregulv

November 17

Det er mange folk rettsmidler for å fjerne vann flekker fra trevirke - fra å bruke tannkrem, appelsinjuice, smør, majones, olivenolje, sigarett aske og mer. Det er en enklere måte. Det er kommersielle produkter for å fjerne vann flekker, men en enkel klær jern og papirhåndkle kan gjøre utslaget.

Bruksanvisning

Rengjør området

1 Pass på at vannet flekken har ikke blitt vokset eller forseglet over. Hvis det har gått, må voks eller sealer fjernes før du arbeider på vannet flekken. Rengjør området med et sterkt vaskemiddel for voks.

2 Fjern sealer. Bruk en kommersiell stripper for sealer, og følg produsentens anvisninger.

3 La området tørt. Pass på at den er fri for alle kjæledyr eller ferdsel.

Fjern Water Mark

4 Legg en brettet papirhåndkle eller lofri klut over vannet flekken.

5 Påfør varme med et strykejern. Still strykejernet på "low", og passerer det over tørkepapir, trykke forsiktig på vannet flekken.

6 Sjekk flekken. Hvis det er der fortsatt, gjenta trinn 2 flere ganger. Du kan øke temperaturen på jernet sakte og gjenta trinn 2 til flekken forsvinner, være forsiktig med å svi treverket.

7 Sand gulvet hvis nødvendig. Noen åpne kornet tresorter, som eik eller hickory, vil ha hevet korn når de utsettes for vann. Hvis dette ikke forsvinner etter jern behandling, puss forsiktig med 120-sandpapir. Du må kanskje bruke flekken til den slipes området hvis gulvet har en farget finish.

8 Påfør voks eller sealer etter at vannet mark har blitt behandlet til din tilfredshet.

Hint

  • Start med lav varme fra jern og gjelder for bare noen få sekunder. Du kan få mer aggressive gradvis hvis flekken ikke kommer ut, men trikset er å bruke så lite varme som mulig for de første passerer. Dette reduserer sjansen for at du vil skade gulvet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com