Slik fjerner Teppe Pad fast til gulvet

September 25

Teppe padding gir et lag av beskyttelse og pute til gulv. Når padding er limt til en sub-gulv, gir det puten å holde på plass, men gjør fjerning vanskeligere. Ripping padding fra gulvet fjerner det meste av det, men deler vil forbli fast til gulvet. Klebemidlet holder polstring til gulvet krever et produkt som løser opp limet nok slik at restene løsne lett.

Bruksanvisning

1 Skjær teppe padding i ett-fots firkanter med et verktøy kniv. Som du skjære utfyllingen ikke grave for dypt med kniv som du kan klippe ut og ødelegge gulvet under.

2 Fjern så mye av teppet polstring som mulig ved å trekke den fra gulvet. Plasser stopp bitene i en plast søppelsekk.

3 Fukt en klut med white spirit. Gni kluten over fast teppe polstring. Tillat white spirit for å suge inn i padding i 15 minutter.

4 Plasser en plastskrape i den ene kanten av utfyllingen. Skrap utfyllingen ved å arbeide skraperen i en retning under puten.

5 Place fjernet padding stykker inn i søppelpose. Bruk ekstra mineral brennevin på utfyllingen hvis den forblir fast til gulvet. Fortsett skraping, fjerne alle teppe polstring.

6 Tørk gulvet med en fuktig klut, fjerne white spirit. Tørk gulvet med en ren fille. Vakuum gulvet etter at det har tørket for å fjerne eventuelle rester teppe polstring.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com