Slik fjerner Tørket-blekk flekker fra Chino Pants

December 31

Slik fjerner Tørket-blekk flekker fra Chino Pants


Chinos er bukser laget av en sterk bomull fiber importert fra Kina. Bomullsstoff må alltid behandles forsiktig når du fjerner flekker slik at de ikke krympe. En tørket blekk flekk på din favoritt par chinos kan være litt av et mareritt. Selv om blekket er tørt kan du fortsatt fjerne den ved hjelp av utstyr som finnes i hjemmet. Fjerne en blekkflekker fra bukse må gjøres forsiktig for å sikre at flekken ikke sprer seg videre inn i bomull.

Bruksanvisning

1 Dypp en bomullsdott i teknisk sprit. Tegn en sirkel rundt tørket blekk flekk på dine chinos hjelp av isopropanol. Bruk nok rubbing alkohol for å danne en fuktig sirkel for å holde blekket sprer seg når den er fuktet.

2 Fukt en ren klut med tørr-rensing løsemiddel. Plasser blekk-farget chinos på toppen av et hvitt håndkle med blekket flekken vendt ned på håndkleet. Blot blekket flekken fra baksiden med tørr-rensing løsemiddel, flytte hvitt håndkle til en ren flekk som blekk overføres.

3 Rub heavy-duty vaskemiddel inn de resterende blekket flekken. La vaskemiddel sitte på flekken i 15 minutter. Skyll området med kaldt vann for å fjerne vaskemiddel og mer blekk.

4 Bland opp en løsning laget av en gallon varmt vann og 1/4 kopp all-stoff blekemiddel. Sug chinos i den fortynnede blekemiddel blandingen i 20 minutter for å fjerne eventuelle gjenværende blekk fra tørket blekk flekken.

5 Vask dine chinos som normalt. Kontroller at flekken er helt fjernet før tørking dem. Gjenta disse trinnene hvis noen blekk igjen på buksa.

Hint

  • Rubbing alkohol kan også brukes til å fjerne blekkflekker fra chinos.
  • Kjøp tørr-rensing løsemiddel på Biltema eller fra renseri.
  • Unngå å bruke klor. Det kan bleke chinos og føre til at blekkflekker for å endre farger, snarere enn å fjerne den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com