The Best karakter Push gressklippere

March 7

The Best karakter Push gressklippere


Push, eller gå-bak gressklippere, utnytte en eller en serie av spinnende blader for å klippe gresset. Bensin motorer typisk drive disse bladene; Men det finnes også elektriske versjoner tilgjengelig. Push gressklippere får sitt navn fra det faktum at du må fysisk presse dem rundt en plen, som de ikke har selv fremdrift, som noen av de dyrere modellene av gressklippere gjør. Selskapene Craftsman, Toro, John Deere, Yard-Man og Honda gjøre noen av de beste karakter presse gressklippere på markedet.

Håndverker

Craftsman gjør en rekke push gressklipper modeller, som alle benytter Briggs & Stratton motorer. Ifølge lawn-mowers-review.com, disse varierer fra 4,75 fot per pund brutto vrimotor i modellen 38 517, til 6,75 fot per pund motor i 38 845 (som også er utstyrt med en lett start opp funksjon som krever ingen choking eller grunning). En annen modell som er verdt å nevne er mid-drevet 38512, som ifølge ovenstående kilde, kan du enkelt justere fra en side-lasting gressklipper til en mulcher.

Toro

Ifølge homeservicesengine.com, er Toro fremste skyve gressklipper den SR4 Super Resirkulerer 20058. Klipperen har en aluminium dekk, noe som gjør det lettere enn de fleste tradisjonelle stål design, og mer manøvrerbare. I tillegg har 20 058 lys konstruksjon betyr at du bruker mindre gass og energi, som skyver det rundt plenen.

John Deere

Mens kanskje best kjent for sine traktorer og større, ridning gressklippere at du sitter på toppen av John Deere gjør også push gressklippere. Ifølge lawn-mowers-review.com, disse inkluderer JS25, som har en høyde / hjul adjuster, praktiske kontroller og innfellbar styret, samt en Briggs & Stratton 6,75 fot-per-pund dreiemoment motor. Hvis du er ute etter enda mer kraft, kan du prøve JS45, som har en 8,75 fot-per-pund dreiemoment, OHV (overhead ventil) motor.

Yard-Man

Merket Yard-Man, ifølge homeservicesengine.com, er godt kjent for sin høye kvalitet rimelige gressklippere. Dens standout push-modellen er 435D, som har en 6,5 hk motor og ni forskjellige klipping posisjon alternativer, som du kan velge fra klipperens styret. Ifølge ovenfor kilden, du også justere 435D for bioklipp, sideutkast og bak bag samling.

Honda

Honda er kanskje mest kjent for sine biler og motorsykler; men ifølge lawn-mowers-review.com, selskapet har også en historie med å produsere topp kvalitet push-gressklippere. Alle Hondas modeller er utstyrt med funksjoner som bladet avstengning teknologien, som gjør det mulig å slå av bladene mens du holder motoren i gang. Dette betyr at du kan trygt tomme poser og gjøre justeringer uten å kaste bort drivstoff eller tid. En annen fordel med Honda push gressklippere, i henhold til ovenstående kilde, er at de gir lavere utslipp enn de fleste av sine konkurrenter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com