Slik Dekorer en bad for 2 Teen Girls

December 19

Slik Dekorer en bad for 2 Teen Girls


Dekorere et bad for to ungjenter kan vise seg å være utfordrende hvis de har helt forskjellige personligheter og smak. Betalende oppmerksomhet til temaet de ønsker og hva slags innredning er nøkkelen til å løse dette dilemmaet. Clutter er ofte et problem med to tenåringsjenter, siden mellom dem de kan ha en rekke kosmetikk og hår styling verktøy. Holde rot på benkeplater gjør at attraktive ny innredning å være mer merkbar.

Bruksanvisning

1 Velg et dusjforheng som utfyller både jentenes personligheter og fargepreferanser. En feminin og jentete dusjforheng er et utmerket valg med mindre en av dem er en guttejente. Hvis de begge nyte stranden, er et hav-inspirert tema en klok idé. En dusjforheng tar opp en stor mengde plass i et bad, derfor er det første prioritet.

2 Mal badet veggen i en mykere skyggen av dusjforheng hovedfarge. Et annet alternativ er å male det i en av gardin er aksentfarger eller en nøytral skygge, slik som off-white eller beige.

3 Koordinere håndklær, vaskekluter og bad gardiner med dusjforheng. I bed-and-bad og lavprisbutikker, tilbehør er ofte tilgjengelig som samsvarer med gardin design dusj. Det er en klok idé å kjøpe tilbehør, spesielt hvis fargene på dusjforhenget er vanskelig å matche.

4 Legg ned en solid farge eller tema rug eller to foran vasken, ved siden av badekar eller foran toalettet. Velg tepper som er i samme farge eller tema som dusjforheng, eller i en av aksentfarger i gardinen design.

5 Velg tilbehør - for eksempel tannbørste holdere, kosmetiske arrangører eller papirkurver - i en av aksentfarger fra dusjforhenget.

6 Hang et bilde på veggen som forbedrer bad tema. For eksempel, hvis dusjforhenget har bilder av sko, halskjeder og andre girly accoutrements velger en utskrift av en tenåring å se på henne refleksjon i en cheval speil eller dressing for en spesiell begivenhet.

Hint

  • Hvis jentene vil male veggene i en av de dristige, funky farger som er ofte å foretrekke fremfor mange tenåringer, minne dem om at de kan bli lei av fargen raskt.
  • Monter en arrangør på veggen som innehar ulike hår verktøy, for eksempel en hårføner, rettetang eller en krølltang. Dette gir ekstra plass på disken for flere viktige elementer og holder på badet området ser ryddig. Dette er ofte en krevende oppgave med to tenåringsjenter.
  • Dekorative dusj gardin ringene er tilgjengelig med mange støpte plast design. Dette er en interessant måte å kle opp en solid farget dusjforheng.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com