Hvordan å spire Zucchini

December 11

Hvordan å spire Zucchini


Zucchini plantet fra frø spirer i fem til ti dager. En pakke med squash frø inneholder vanligvis mer enn en liten familie trenger, og den ekstra frø kan lagres fire til seks år. Velg soppdreper-behandlet frø når det er mulig for å minimere risikoen for soppsykdommer. Tropisk opprinnelse, spirer beste squash i fullt sollys med varme temperaturer.

Bruksanvisning

1 Velg en jordlapp med fruktbar, godt drenert jord som inneholder mye organisk materiale. Dette området bør også få full sollys i seks til ti timer hver dag.

2 Vent til jordtemperatur å nå minst 60 F siden zucchini frøene ikke spirer i kald jord. Ideelt sett bør jordtemperaturen være om lag 95 F; opp til 105 C er akseptabelt.

3 Sow to til tre frø på ett sted, slik at 24 til 36 inches mellom plantings. Hver gruppe av frø gir en levedyktig plante, så fortsett til du sår nok frø til å produsere antall squash planter du ønsker. Hvis du plante i en bakke, sår fire til fem frø 48 inches hverandre.

4 Dekk hver gruppe av frø med ca 1 tomme av jord og legger nok vann til å nå frøene.

5 Skjær noen av zucchini planter med hagesaks når spirene er 2 til 3 inches høy. Velg den mest livskraftige anlegg i hver gruppe og kutte de andre. Dette hindrer overbefolkning og lar plantene du velger å oppnå maksimale mengder næringsstoffer.

Hint

  • Begynn spirende zucchini frø tidlig ved å plante dem i containere og plassere dem i en varm innendørs område. Bruke en beholder med en diameter og høyde på minst 12 inches. Beholderen bør også ha dreneringshull i bunnen. Fylle beholderen med jord blanding og sår fem til seks frø i sentrum av beholderen, å dekke dem med en halv tomme fra jord blanding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com