Hvordan bygge en Rock Wall Planter

January 25

Bygge en fjellvegg planter kan virke som en skremmende oppgave, men med riktig verktøy og litt tålmodighet, kan du oppnå flotte resultater som vil vare livet ut. Velge riktig planter er viktig å opprettholde hagen din, så vel som rock utvalg. Opprette et naturlig utseende planter er nøkkelen til en imponerende hage.

Bruksanvisning

1 Legg en hageslange på bakken eller bruke spraymaling for å lage omriss som vil danne formen på planter.

2 Tamp jorda på plass for å skape et nivå område å bygge. Tar tid her er veldig viktig siden området må være jevn og stabil nok til å holde steinene på plass.

3 Glatt ut en 12 tommers stripe rett innenfor maling linje. Ved hjelp av en sabotasje komprimere jorda vil hindre veggen fra ujevn settling.

4 Samle steiner i forskjellige størrelser. Velg små grapefrukt store steiner til store steinblokker. Sortere steinene som du har samlet ved å dele dem inn i tre hauger. Pile de største steinene nærmest veggen, medium størrelse i midten, og de små i ryggen.

5 Begynn å sette steinene på plass som vil danne grunnlaget for din vegg. Bruk den største som en hjørnestein. Sett de større steiner på bunnen langs omrisset. Oppretting av veggen på denne måte vil danne den sterkeste basis for veggen.

6 Fordel steinene jevnt langs omrisset gjør at alle steiner er rørende. Unngå kontraster i farge og tekstur.

7 Fyll i alle åpninger med mediet steiner. Når ingen mørtel anvendes er veggen betegnet som en tørr stabel, og må ikke overskride en høyde på 18 inches med mindre base måler tre lag bred eller fundamentet er laget av betong. Hvis høyden overskrider 18 inches, vil ujevn bosetting skje under stress av overdreven vekten av tunge steiner.

8 Bruk de minste steinene for å fullføre de øverste lagene.

9 Bruk landskapet stoff eller luke klut langs baksiden av veggen før du legger skitt til planter. Dette vil bidra til å hindre gress fra å vokse gjennom vegger.

10 Place noen av de større steiner i bunnen av planter til å ta opp plass siden det vil ta mye skitt å fylle. Ved hjelp av steiner i bunnen vil også hjelpe til med drenering. Legg matjord.

11 Bestem høyde og avstand plantene dine for å unngå gjenplanting senere.

12 Place høyere og fargerike planter i bakgrunnen og mindre og mørkere farge planter i forgrunnen. Dette hjelper de mindre plantene fra å bli overfylt og tapte i hagen.

13 Weed og gi tilstrekkelig vann til plantene er godt etablert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com