Mower Vs. trimmer

March 16

Mower Vs. trimmer


Når det gjelder hagestell, det er egentlig ingen "versus" når du sammenligner en gressklipper og en trimmer. Hver har sin egen måte å gjøre ting på, og hver gjør jobben sin godt. Gressklippere gjøre det "tunge løft" for å kutte det meste av gress. Trimmere følge opp og kutte hva gressklippere later seg. Når du teamet de to sammen, kan du gjøre kort prosess ut av verftet arbeid.

Gressklippere

Gressklippere holde gress vekst i akkurat rett høyde for å holde plenen tykk og sunn. Push gressklippere og kjøregressklippere er de to typer tilgjengelig. De fleste velger en bensindrevet eller elektrisk drevet modell. Imidlertid er "svette makt" fortsatt et alternativ hvis du ønsker å gå grønt og skyve klipperen manuelt. Push gressklippere og kjøregressklippere har bladene på undersiden som roterer å klippe gresset som du skyver eller kjøre gressklipperen over plenen. Folk med små plener vanligvis velge en push klipperen, og riding gressklippere er praktisk valg for huseiere med store plener. Men gitt det praktiske og evnen til å flykte fra slit, er det ikke uvanlig å se folk med små plener ridende på ridning gressklippere også.

Trimmere

En streng trimmer brukes til å gi en plen som perfekt, velstelte utseende. Strengen roterer på en ultra høy hastighet når trimmeren er slått opp, noe som gir streng evnen til å skjære som en kniv. Hekksakser brukes til å trimme og forme hekker slik at de ser godt formet. Som gressklippere, er trimmerne drevet av enten gass eller elektrisitet. Bensin modeller er lettere å manøvrere, og du trenger ikke å bekymre deg for ledninger og elektriske tilgang. Men hvis du har helsemessige problemer og ønsker ikke å puste gass røyk, er en elektrisk trimmer et godt alternativ. Trimmere la deg gjøre områdene rundt trær, busker, gjerder og hage kanter pent og ryddig og knerte bort ugress med letthet. Fordi du er nødt til å gå rundt med en trimmer, bør du alltid prøve det ut for størrelse og komfort før du kjøper den.

likheter

Gressklippere og trimmere er like i at de holder plener og torv ser sitt beste. De er begge uunnværlige verktøy for riktig DIY og profesjonell hagestell. Begge lar deg holde gresset i riktig høyde. Begge bidra til å eliminere ugress. Begge bidrar til å lufte plenen for å gjøre det vanskeligere for insekter og skadedyr til båtplass i plenen.

forskjeller

Hva en klipperen ikke kan gjøre, en trimmer kan, og vice versa. En gressklipper er kraftigere, mer effektiv og mer effektiv ved å skjære et stort område med gress. Du ville være hardt pressede å kutte en hel plen med en trimmer alene. Men bare prøv å bruke en gressklipper å kutte rundt et tre uten mangler et gresstrå. Eller, prøve å bruke en gressklipper å nå alle skøyter langs et gjerde. Du vil bare komme så langt som kanten av klipperen vil tillate deg, som kunne forlate en sti som er flere inches bred. Kanter og border områdene er det trimmere ble spesielt designet for å gjøre. Dra nytte av en gressklipper sammen med manøvrerbarhet av en trimmer - og du vil ha en dynamisk duo for hagestell.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com