Hvordan Paint Houndstooth aksent vegger

February 19

Hvordan Paint Houndstooth aksent vegger


Dristige mønstre kle opp tomme veggen mellomrom. For å styrke det indre, legge til et design til en aksent vegg. Bakgrunn er ett alternativ, men installasjonen kan være litt skremmende for en nybegynner. Maleri en frihåndsveggmaleri krever dyktighet og tid. Sjablonger er et naturlig valg for å male allover mønstre. En houndstooth utforming gir både en optisk og en moteriktig element til en vegg. Svart og hvitt skape visuell kontrast, mens spraye i en nyanse som ligner på bakgrunnen veggfargen vil se mer subtil.

Bruksanvisning

1 Kjør en stripe av lav-tack tape rundt veggene og taket ved kanten av aksent veggen. Beskytt baseboard under aksent veggen med tape, og plassere en dråpe klut foran veggen.

2. Spray på baksiden av houndstooth sjablongen med en tynn film av sprøyteklebemiddel. Bølge den rundt på noen få sekunder å hjelpe limet tørke til en litt klissete finish. Plasser sjablongen på plass i øvre venstre hjørne av veggen, og trykk for å feste den til veggen.

3 Hell en liten mengde latex maling i en maling panne. Dypp en skum roller i malingen. Kjør valsen frem og tilbake i pannen for å dekke rullen med en tynn, jevn film av maling.

4 Rull skum roller over houndstooth sjablongen. Valsen vil sette maling i en hvilken som helst åpent område på sjablongen. Rulle i både en horisontal og en vertikal retning for jevn dekning. Ikke rull utover ytterkanten av sjablongen.

5 Sett valsen tilbake i pannen. Fjern sjablongen fra veggen. Tørk av maling på baksiden av sjablongen, hvis det er noen, med en fuktig klut.

6 Plasser houndstooth design. Arbeid vertikalt eller horisontalt, avhengig av dine preferanser. Matche det opp med den siste design ved hjelp av sjablong er registreringsmerker til å plassere den.

7 Roll på neste stensilert bilde. Fortsett spraye inntil aksent vegg er dekket i en houndstooth design.

8 Gjør eventuelle touch-ups med en liten pensel.

Hint

  • Har noe av bakgrunnen maling farge på hånden i tilfelle du trenger å røre opp veggen.
  • Bruk et nivå for å sikre at design er rett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com