Hvordan endre Termostat i en elektrisk Whirlpool tørketrommel

March 13

Temperaturen i Whirlpool elektrisk tørketrommel styres av to interne termostater. Operasjonen Termostaten styrer tørketemperatur for klærne. Den termostat setter maksimumstemperatur tørketrommelen kan nå før sikkerhetsmekanismer vil engasjere og slå av tørketrommelen. Hvis en termostat går, kan tørketrommelen ikke klarer å fullt varme opp, eller begynner å overopphetes uten å stanse. Heldigvis erstatte begge termostater er en oppgave alle komfortable med en skrutrekker kan utrette.

Bruksanvisning

1 Koble Whirlpool tørketrommel fra stikkontakten. Skyv tørketrommelen ut fra veggen og koble av åpningen på baksiden av tørketrommelen. Skyv tørketrommelen ut langt nok unna veggen så du kan godt jobbe fra baksiden av tørketrommelen.

2 Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder bakpanelet på plass. Når skruene er fjernet, skyver du panelet bort fra baksiden av tørketrommelen.

3 Finn viftehuset på høyre side av tørketrommelen. Viftehuset er en firkantet black metal pipe kjører den vertikale lengden av tørketrommelen. Drifts Termostaten er festet til huset, nær bunnen, mellom huset og utblåsningsventilen.

4 Koble de fire ledningene fra termostaten. Fjern festeskruen som holder termostaten på plass og skyv den ut av sporet. Sett den nye termostaten i sporet og erstatte festeskruen. Koble de fire ledningene.

5 Finn varmeelementet beholderen på høyre side av tørkeren. Beholderen er en firkantet metall tuber løper den vertikale lengde av tørketrommelen. Den termostat vil bli montert på beholderen, nær bunnen. Det vil være koblet til varmeelementet terminal, så se etter to ledninger som går fra en terminal på bunnen av beholderen. Termostaten vil være en rund plastobjekt med en enkelt ledning som er koblet til toppen av den.

6 Koble ledning fra toppen av termostat. Trekk termostaten fra varmeelementet terminal og skyv termostaten ut av sporet. Skyv den nye termostaten i sporet og koble den til varmeelementet terminal. Koble ledningen til toppen av termostaten.

7 Sett din bakpanelet, fest tørketrommelen ventilen og koble tørketrommelen inn i stikkontakten. Kjør tørketrommel for en syklus uten klær i det for å sikre at nye termostater fungerer som de skal.

Hint

  • Arbeid aldri på tørketrommelen mens den er plugget i.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com