Hvordan Design en Room aktivitet

February 9

Hvordan Design en Room aktivitet


De fleste moderne hjem har mange rom eller, i åpne planløsninger, mange rom områder. Disse rommene er vanligvis definert av byggherren å imøtekomme aktivitetene rommet vil mest sannsynlig bli brukt for, basert på populære ideer på den tiden. Over tid kan rommet identitet endres etter hvert som aktivitetene til et rom blir mindre populære eller gå av moten helt. I noen hjem, slike rom må omplasseres eller beskrevet for å gjøre dem forståelig hvis hus prøver å selge hjemmet eller bare prøver å bruke den godt. Dette har skapt behov for å lære å designe aktivitetene til et mellomrom.

Bruksanvisning

1 Identifiser de aktivitetene et rom er i stand til å oppfylle. Mål rommet og overfører målingene til 1/4-tommers millimeterpapir. Tegn dimensjonene av rommet inkludert alle dører, vinduer, nisjer, VVS, elektriske installasjoner eller andre funksjoner som påvirker bruken av rommet. Fortsett tegningen med hvert rom eller gangen ved siden av rommet, uten-a-formål.

2 Plasser planløsning på et bord og tape den ned. Plasser tracing papir over planløsning og tape kalkerpapiret ned. Bruk en møbler eller inventar mal for å trekke inn elementer som ville forvandle rommet til en bestemt aktivitet plass. Eksempel: Hvis du har et rom-uten-a-purpose klemt mellom et soverom og bad, kan det være enten en garderobe eller en stue. Skisser i begge muligheter.

3 Tegn på eventuelle endringer som trenger å skje for å gjøre identiteten til bedre plass. Dette kan bety å flytte en vegg, og legger en dør, endre gulv, skifte vegg materialer og andre bygge-type modifikasjoner.

4 Plasser mulig møbler i rommet for å se hvordan brikkene ville passe. Sjekk for tilstrekkelig plass for gangveier til hver dør. Spør deg selv om awkwardness, komfort, bruk. Hvis du tror du ville bare gå gjennom rommet, er design plan ikke holder opp en anmeldelse. Hva du ønsker er en plan som gjør at rommet føles rett og en plass du vet at du vil bruke for denne aktiviteten.

5 bearbeide tracing papir planene til du finner design og aktivitet som er mest sannsynlig å skape et rom som passer inn med huset og din bruk av plassen.

Hint

  • All flex plass er ved siden av noe. Bruk tilstøtende rom for å informere din tenkning om hvordan å tilpasse seg en plass. Vanligvis, hvis den nye plassen fungerer for deg er det sannsynlig at det vil fungere på samme måte for andre mennesker som er interessert i ditt hjem. Løs problemet med flex plass før du viser ditt hjem; Ellers kan det se ut til å være bortkastet eller rar plass.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com