Hva Oppløser Latex Paint Build-up?

April 16

Hva Oppløser Latex Paint Build-up?


Latex maling er en enkel maling til å bruke for Oppussing prosjekter fordi det går på jevnt og renser opp lett med vann. Imidlertid kan det bygge opp forsinke utviklingen av et prosjekt ved nødvendig dets oppløsning. Fjerne lag med maling bør glatte maleriet overflate som forberedelse til et nytt strøk med maling. Det vil også tillate noen malt over maskinvare for å fungere skikkelig igjen.

Varmt vann og såpe

Varmt vann og oppvaskmiddel kan ikke oppløse mange lag med latex maling bygge opp på veggene. Men løser det latex maling som har bygget opp og tørket på pensler. Det er et tryggere alternativ til å male pensel vekkelses produkter som ifølge Tim Carter på Spør Builder nettsiden, kan være svært giftige og forårsake helseproblemer. Hold pensel i spiss vinkel under varmt rennende vann, slik at vannet renner av penselen. Deretter dyppe penselen gjentatte ganger i en krukke med varmt såpevann. La børsten stå i en krukke med varmt, rent vann i noen timer for å sikre at alt av lateksmaling oppbyggingen er blitt fjernet.

Isopropylalkohol

Isopropanol løser opp gammel lateksmaling oppbygging. Imidlertid teste et lite område hvor malingen må fjernes først for å sikre at isopropylalkoholen ikke skader overflaten under malingen. Fukt maling oppbygging med isopropylalkohol og en fille. Dekk den våte overflaten med plastfolie for å hindre at alkohol fordamper ved taping plastfolie på plass. Fjern plastfolie etter omtrent en time, og vaske malingen oppbygging av med varmt vann og såpe.

Paint Remover

Malingsfjerner-produkter er beregnet for bruk i områder hvor det er en liten mengde av overflatemaling oppbygging, for eksempel på et teppe eller et møbel. Spray eller tørk disse vannbaserte fjerning produkter på lateksmaling oppbyggingen å oppløse den. Les produsentens etiketten først å finne ut om produktet vil fjerne latex maling og er trygg for det angitte området av fjerning.

Paint Stripper

Malingsfjerner produkter kan fjerne mange bebygde lag med latex maling på veggene. Spray eller tørk disse produktene på lakken. Skrelle bort maling lag med sparkel etter utsette dem for en maling stripper. Det kan imidlertid ta flere anvendelser av en maling stripper før alle gamle latex maling fjernes. Både malingsfjerner og malingsfjerner kan inneholde aceton og andre skadelige kjemikalier som krever rom ventilasjon og bruk av en ansiktsmaske.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com