Hvordan finne kvadratfot for Linoleum

January 26

Å finne ut arealet for den nye linoleumsgulvet er en geometri problem der du måle og beregne arealet av gulvet. I tillegg må du legge i litt ekstra for avfall, for de biter av linoleum du avskåret og kast. Siden rommene er ikke alltid perfekte rektangler, vil en enkel skisse bidra til å bryte rommet i blokker som er lettere å måle.

Bruksanvisning

1 Lag en skisse av gulvet i rommet, og deretter dele det opp i rektangulære blokker (hvis rommet er ikke en enkel rektangel).

2 Mål lengden og bredden på hver av blokkene og merke dem på tegningen. Sørg for å markere dine tiltak i inches, ikke tommer og fot.

3 Multipliser lengden av bredden på hver blokk, og skrive ned totalen. Dette er det området i square inches for hver blokk.

4 Legg området kvadrat inches sammen for alle blokkene for å avgjøre hele rommets arealet.

5 Del totale arealet med 144 for å få området i kvadratfot. For eksempel, hvis din totale arealet i kvadrat inches er 21600, så din område i kvadratfot er 150.

6 Multipliser området kvadratfot med 1,1 for å legge til 10 prosent til måling, og få et tall for hvor mye linoleum du bør kjøpe. Her, på 150 kvadratfot ganger 1,1 er 165 kvadratfot med linoleum nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com