Min Maytag HYE2460AYW tørketrommel Stoppet i Midt-Cycle

January 28

En Maytag tørketrommel modell HYE2460AYW har to tørkeinnstillinger: automatisk og tidsbestemt. En automatisk tørr syklus løper til tørketrommelen registrerer at klærne er tørre og deretter stopper. Motsatt, driver en tidsbestemt tørr syklus for den perioden du satt på tørketrommelen timer. I begge tilfeller, når det er et tap av elektrisk kraft eller en defekt komponent, kan tørke stoppe midt i syklusen uten fullstendig tørking av klær.

elektrisk strømbrudd

Hvis strømtilførselen til tørketrommelen blir avbrutt, vil tørketrommelen slås av uansett om det er en gass eller elektrisk modell. Elektriske modeller utelukkende fungerer på elektrisitet, mens gass tørketromler trenger strøm for å operere kontrollpanelet og tromme. Sjekk for å se om en elektrisk strømbrudd forårsaket tørketrommelen til å slutte tidlig. Dersom en driftsstans inntraff, nullstille tørketrommel er effektbrytere og trykker på "Start" -knappen for å starte syklusen når strømmen er tilbake.

Feil på Power Cord

Kontroller at strømkabelen er i god stand og at ingen ledninger er synlige på ledningen. Slitt eller skadet ledninger kan føre til strømuttak der tørketrommelen er koblet til kortslutning, som fører tørketrommelen for å stoppe midt i syklusen. Skift en slitt strømkabel med en ny. Ta kontakt med en elektriker for å inspisere stikkontakt for å bekrefte fungerer og reparere eventuelle skader elektrikeren identifiserer.

Overdreven dreven~~POS=HEADCOMP oppvarming

Din Maytag tørketrommel har en termisk bryter eller sikring som ryker hvis tørketrommelen begynner å overopphetes. Bryteren kutter strømmen til varmeren og tørketrommel for å avverge en brann starter inne i tørketrommelen. Etter at bryteren aktiveres, kan tørketrommelen starte, men sannsynligvis vil ikke fullføre en full tørkesyklus. Du må bytte ut bryteren for å returnere Maytag tørketrommel til normal ytelse. Før du bytte ut bryteren, gjøre en foreløpig sjekk for å oppdage hva som forårsaket tørketrommelen overopphetes. Selv om en defekt komponent kan føre til at tørketrommelen blir overopphetet, bekrefter at tørketrommelen eksos er fri for rusk og lo, noe som kan begrense luftstrømmen og forårsake temperaturen til å utvide til farlige nivåer.

Kontrollpanel kortsluttet

En kortsluttet ledning i kontrollpanelet kan føre til at Maytag tørketrommel for å stoppe midt i syklusen. Start tørketrommelen. Hvis det varmer og snurrer som vanlig, se om sentralen stopper tørketrommelen igjen på omtrent samme tidspunkt i tørkesyklusen. Hvis tørketrommelen stopper igjen før ferdig et komplett tørkesyklus, kontakt Maytag å planlegge en avtale. Avhengig av om tørketrommelen er fortsatt dekket under garantien, kan teknikeren anbefale å bytte ut kontrollpanelet eller muligens bare bytte ut den defekte ledningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com