Hvordan bygge en Mini Pergola

February 20

Hvordan bygge en Mini Pergola


Pergolaer gjøre stor utendørs strukturer fordi de definerer uterom uten nødvendigvis inneholder det innenfor fire vegger. De vil ikke beskytte deg mot vind eller regn, men pergolaer kan forvandle hagen din til et miljø ideelt for avslapping og ettertanke. Kast i en fin hage sett, og din pergola vil bli en umiddelbar knutepunkt for venner og familier.

Det finnes flere typer søyle tilgjengelige i form av materiale - vinyl, tre og metall. Det eneste problemet er at pergola kits koste et par hundre dollar i det minste. Et kostnadseffektivt alternativ er å bygge din egen.

Bruksanvisning

1 Undersøk stedet for mini pergola. Bakken skal være fast og uten for mange småstein eller steiner. Grav fire hull 2 ​​fot dyp and1 fot kvadrat for innleggene. Plasser innleggene og skru reserve Sløyfene mellom stengene for å gjøre hvert innlegg stå uavhengig.

2 Hell ballast forsiktig rundt bunnen av hvert innlegg og se om innleggene er rette. Blande sementen. Hell sement i hvert hull og la det tørke i minst 24 timer.

3 Ta ut reserve Sløyfene neste dag. Ta tverrbjelker og toppen av innleggene og bore hull gjennom hver ende for å gi plass til bolter.

4 Plasser tverrbjelker mellom to stolper og skru dem i. På dette punktet, bør mini pergola ser ut som to fotballmål mot hverandre.

5 Plasser trebjelker over toppen av pergola og fest dem med skruer på tvers av tverrbjelker. Kan så endene av bjelkene for stil.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com