Naturlig alternativ til Bleach å bli kvitt mugg

January 20

Blekemiddel kan man effektivt mugg spekk på grunn av den desinfiserende effekt av den aktive ingrediens, natriumhypokloritt. Men dessverre, har blekemiddel mange ulemper. For én ting, kan det alvorlig irritere menneskelig hud hvis den ikke brukes med omhu. I tillegg frigir den harde damp og har en stor miljøbelastning. Hvis du ønsker å drepe mugg uten å bruke blekemiddel, kan du vurdere å bruke et naturlig alternativ.

oksygen Bleach

Oksygen blekemiddel (natriumperborat) ligner på klorin, og likevel er vesentlig forskjellig. På den ene siden, dreper den mold og desinfiserer som blekemiddel, men det har ikke de samme farene eller karbonutslipp. Faktisk er oksygen blekemiddel naturlig, som hovedsakelig består av hydrogenperoksyd og natriumkarbonat. I motsetning til klor, er oksygen blekemiddel også farge-safe og vil ikke skade huden din. Du kan bruke den på alle husholdnings overflate uten frykt for å forårsake skade eller misfarging.

Oksygen Bleach Typer

Du kan finne oksygen blekemiddel som selges kommersielt under en rekke navn, hvorav de fleste inneholder "Oxygen" eller "Oxy" i navnet. Ikke alle oksygen blekemidler er de samme, men. For best resultat, se etter oksygen blekemiddel produkter som spesifikt liste "natriumperborat" eller "perborate" blant de viktigste ingrediensene. Du kan finne disse produktene i pulverform, samt flytende sprayform. Den pulverform er mer kostnadseffektivt, siden litt pulver går en lang vei. Hvis du velger pulverform, bare bland den med vann basert på anbefalingene fra produsenten.

Oksygen Bleach bruksområder

Spray oksygen løsning hvor du finner mugg eller mugg vokser. Ikke skyll det umiddelbart, skjønt. Oksygen blekemiddel ikke desinfisere så raskt som tradisjonelle blekemiddel, fordi det frigjør oksygen ioner sakte. Vent ca 15 til 20 minutter, deretter skrubbe overflaten, skyll oksygen blekemiddel bort og tørk overflaten helt. For store muggsoppkolonier, ringe en mold remediator. Husholdningenes metoder vil ikke effektivt drepe store kolonier, fordi utbredt mold krever spesialverktøy og total containment.

Andre Natural Solutions

I tillegg til oksygen blekemiddel, kan du bruke hvit eddik (ufortynnet) som en naturlig mold og mugg drapsmann. Bare spray det over formen akkurat som du ville gjort med tradisjonelle blekemiddel eller oksygen blekemiddel. Du kan også bruke rubbing alkohol (fortynnet med like deler vann) eller ufortynnet hydrogenperoksid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com