Hvordan rengjøre plast

February 24

Hvordan rengjøre plast


Det finnes flere forskjellige typer plast. Disse plast er brukt til å lage mange forskjellige typer objekter. Selv om visse typer plast kan motstå høye temperaturer på varme, mens andre ikke er så varmebestandig. For å lære hvordan du rengjør plast effektivt, er det viktig å identifisere hvilken type plast du ønsker å rengjøre. Ikke bare vil dette hjelpemiddel i desinfiserende plast, men det vil hindre plast fra å bli skadet.

Bruksanvisning

Polypropylenplast: Gjenvinning Kode 5

1 Place polypropylen plastflasker eller beholdere (med en gjenvinningskode "5" på undersiden) i oppvaskmaskinen. Fordi polypropylen plast har et høyt smeltepunkt, kan det vanligvis motstå varm væske.

2 Vask polypropylen plast bestikk for hånd eller i oppvaskmaskinen.

3 Les etikettene på polypropylen beholdere og kopper for å sikre at de er oppvaskmaskin vennlig. Mens de fleste av disse plast kopper og beholdere kan vaskes i oppvaskmaskinen, må noen vaskes for hånd.

Polyetylen Terephalate: Gjenvinning Kode 1

4 Rengjør tomme plastbrusflasker for håndverket bruk eller resirkulering. Skyll flasken med vann fra springen for å hindre den fra å bli klissete.

5 Vask engangs plastflasker for hånd og fylle opp med vann eller juice. De fleste vannflasker som faller inn under resirkulering kode "1" tåler ikke høy varme fra oppvaskmaskinen, som de er ment for engangsbruk.

6 Skyll munnvann flasker og salat dressing beholdere for å fjerne restene av den forrige produktet. Sug flaskene i en vask full av varmt såpevann. Skyll grundig og la tørke før gjenbruk.

Polykarbonatplast: Gjenvinning Kode 7

7 Vask store plast harpiks materialer for hånd. Hvis elementene er for store til å bli vasket i kjøkkenvasken, bruk en vask eller hageslange - i kombinasjon med antibakteriell oppvaskmiddel.

8 Place mindre plast harpiks gjenstander som mat containere, i oppvaskmaskinen for en grundig rensing.

9 Rengjør ømfintlige polykarbonat plastmaterialer, som for eksempel solbriller for hånd. Bruk en blanding av varmt vann og mild oppvaskmiddel. Skyll godt og tørk av med en ren, myk klut.

Hint

  • For å unngå falming og misfarging, kan det være lurt å rengjøre plast bestikk for hånd.
  • I stedet for å anta at plast er diswasher-safe, identifisere resirkulering kode og bruke beste skjønn. Når du er i tvil, vaske for hånd.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com