Grønnsakdyrking i Australia

February 28

Grønnsakdyrking i Australia


Australia har fire hovedklimasoner. Den tropiske sonen dekker nordkysten, inkludert Nord-Queensland. Den subtropiske er resten av Vest-Australia og mid-Queensland til midten av New South Wales. Resten er temperert, bortsett fra kult-fjellområdene.

10 Mest populær

Australsk forfatter Jackie French sier de 10 mest populære grønnsaker blant australiere er, i alpabetical rekkefølge: bønner, blomkål (og andre kål som kål og brokkoli), gulrøtter, mais, salat, løk, erter, poteter, gresskar og tomater.

Sommer

Ifølge Gardenate voksende listene, er den tropiske sonen sommeren den beste tiden å planer gulrøtter og poteter. I de resterende soner, plante bønner, gulrøtter og mais. Plant salat og gresskar i sub-tropiske og tempererte soner og anlegg subtropiske tomater.

Høst

I den tropiske sonen høst, plante alle grønnsaker, men erter. Plant blomkål, erter. salat og løk i alle øvrige soner.

Vinter

For vinter, plante salat, gresskar og tomater i den tropiske sonen. Plant løk og erter i øvrige soner og plante salat i det hele tatt, men den kjølige sonen.

Vår

Kom våren, plante bønner i alle fire soner, likeså gulrøtter, mais, salat og poteter. Plant gresskar og tomater i de kjøligere tre soner og plante erter i tempererte og kalde soner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com