Low Cost Blomster og planter for hagen

March 6

Low Cost Blomster og planter for hagen


Opprette en vakker hage kan være en skremmende oppgave, spesielt når du begynner å se på de potensielle kostnadene involvert. Men en frodig hage full av stor variasjon ikke å bryte banken din. Med noen få enkle strategier, kan du lage din drøm hage uten å tømme lommene.

Begynn i det små

Jada, de dag liljer du har hatt øye på er nesten uimotståelig i sin fullvoksen prakt. Selvfølgelig kan de også koste halvparten hage budsjett. Ha litt tålmodighet og vurdere å velge frø, stiklinger eller stiklinger fra din lokale planteskole i stedet. Frøplanter tilbyr en fantastisk kompromiss for billig hagearbeid. Med dem vil du ha umiddelbar tilfredsstillelse av noe å vise for din innsats, sammen med komforten av å bo innenfor budsjettet. Det vil ikke ta lang tid for frøplanter å fylle hagen din til bristepunktet. Pluss at du vil ha gleden av å vite at du oppfostret hagen din til forfall.

vanlige planter

I stedet for å fylle hagen med de begrensede nye og eksotiske planter din barnehage bærer, slår øyet til det store utvalget av vanlige (og allment tilgjengelig) varietals rundt deg. Med så mange kostnadseffektive alternativer på fingertuppene, det er egentlig ingen grunn til å fjerne seg. Ved hjelp av vanlige planter og blomster, vil du finne deg selv i stand til å lage en hage med stor variasjon og dybde.

Den minimalistiske hage

Hvis du er villig til å tenke utenfor boksen, vurdere å innlemme stein, sand eller mose inn i hagen din. Dette er din sjanse til å gjøre blomst og plante utvalg utvide ytterligere ved å blande stein i hagen din. Enten du er interessert i å lage en personlig Zen hage eller legge noen mineraler til din utendørs plass, kan disse materialene gjøre løvverk vare som ekstra kvadrat.

Clearance og Salg

Barnehager alltid ha noen planter eller blomster på salg. Ofte er end-of-season planter som har mistet sin blomst, slik at du må ha et åpent mind.This er din sjanse til å finne fullvoksne vanlige og nye varietals for pennies på dollar. Hodet til baksiden av din lokale planteskole, og ser for stauder som vil komme i deres neste blomstrer. Prøv å unngå planter med tegn på sykdom, skade eller årbøker som ikke vil blomstre igjen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com