Hvordan Restain en Banister

April 6

Hvordan Restain en Banister


De fleste rekkverk er laget av tre, noe som begrenser den type finish for prosjektet. Bekrefte at du vil fjerne den aktuelle flekken før du begynner stripping prosessen. Stripping prosessen er tidkrevende, men hvis du holder deg med det, kan det ferdige produktet ser ny og forbedret. Husk å beskytte områder som veggen og gulvet i nærheten rekkverket fra den kjemiske stripper.

Bruksanvisning

1 Bruk kjemisk tre stripper til rekkverket, eller bruke sandpapir for å fjerne den gamle finish. Kjemisk tre strippere er enklere å bruke enn sandpapir, spesielt hvis du må fjerne mål fra vanskelig å nå områder på gelenderet. Les instruksjonene på stripping produkt du velger fordi de typer og retninger kan variere.

2 Sand veden å fjerne left finish og å glatte tre. Dersom kjemikaliet slutt fjerner det meste av maling, er en rekke slipe unødvendig.

3 Påfør korn filler til skogs med en klut fille eller pensel. Hvis du restaining tre andre enn eik eller mahogni, er korn filler sannsynlig unødvendig. La sparkelen tørke i henhold til produktets retninger.

4 Fjern overflødig korn filler med en sparkel. Kontroller at sparkelmassen er helt tørr før du fortsetter med prosjektet.

5 Påfør minst ett strøk av sand sealer til treet før du begynner farging.

6 Velg en flekk og beis farge for tre. Typer av tre flekker inkluderer oljebaserte flekker, vannbaserte flekker, gel flekker og ett-trinns flekker.

7 Påfør ønsket flekken til rekkverket. Avhengig av flekken retninger, bruke mer enn ett strøk, og ta som anvist.

8 Tørk overflødig flekken med en klut fille, og la den ferdig tørr.

Hint

  • Snakk med en maler eller en ansatt på et hjem butikk med eventuelle spørsmål du har før du begynner på prosjektet.
  • Bruk vernebriller og hansker når du arbeider med kjemisk malingsfjerner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com