Slik installerer Drop Ceiling lysarmatur

March 14

En overhead lampen gir lys uten å ta opp gulvet eller tabellplass. For å installere en lysarmatur i en dråpe taket, montere forsyninger fra en jernvarehandel og verktøy som vanligvis finnes rundt i huset. Du må vite hvordan du slår strømmen av i rommet der lampen blir installert. Ingen spesielle mekaniske ferdigheter er nødvendig.

Bruksanvisning

En tur skillebryteren på sikringsskapet for å avslutte elektrisk kraft til rommet med slippe taket.

2 Plasser en stige under slippe taket. Hev en av himlingsplater, slik at du kan kikke i taket er krypkjeller. Rett strålen av en lommelykt inn i krypkjeller for å finne en elektrisk koblingsboks koblet til taket. Bytt fliser. Hev fliser under den elektriske koblingsboksen. Trekk flisen ut fra sidene av lamellene som krysser taket.

3 Sett flisen med ansiktet ned på et arbeidsbord. Plasser bunnen av lysarmatur på midten av flisen. Tegn en sirkel på flisen rundt bunnen av lampen med en blyant. Plasser lampen til side.

4 Klipp ut sirkelen med et verktøy kniv. Glatt innerkantene av sirkelen med kanten av et stykke fin-sandpapir.

5 Plasser lampen på arbeidsbordet med base vendt opp. Hold flisen med den siden som vender mot etasjen over ligaen base. Skyve bunnen av lampen gjennom hullet i flisen.

6 Strip 1/2 tomme av isolasjon fra endene av ledninger festet til bunnen av lampen, ved hjelp av wire strippere.

7. Vind den eksponerte endene av ledninger festet til lampen omkring de frilagte ender av trådene er festet til den elektriske koblingsboks på den følgende måte: den svarte ledningene sammen og de ​​hvite tråder sammen. Plasser en skrue-tab-kontakten på hvert par av vridde ledninger.

8 Løsne den ene skruen på et hjørne av den elektriske koblingsboks med en stjerneskrutrekker. Vikle den eksponerte enden av den gjenværende ledning fra lysarmatur rundt skruen. Stram skruen.

9 Slå en metallskrue gjennom toppen og bunnen av lampen og inn topp- og bunnskruehullene på den elektriske koblingsboksen, med en stjerneskrutrekker.

10 Trykk flisen opp lengden av armaturen inntil den er selv med andre fliser. Vinkel ene side av flisen på plass i mellomrommet den opprinnelig opptatt. Vinkel den andre siden av platen, slik at det også i den plass som opprinnelig opptatt.

11 Skru en lyspære i sokkelen av lampen. Plasser stigen til side. Returner elektrisk kraft i sikringsboksen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com