Hvordan kan jeg Nivå Min Aboveground Pool?

March 19

Over bakken bassenger er installert på toppen av bakken kontra i bakken bassenger som er plassert under bakkenivå. Det første trinnet i å sette opp en aboveground pool er å sørge for at bakken er nivå. Ikke forhast deg med dette. Et basseng plassert på en skrånende terreng, selv en liten skråning, er i fare for å svekke sider og lekker. Hvis hagen din har en svak skråning jobben vil være mer i dybden.

Bruksanvisning

1 Lei en torvskjærer fra din lokale jernvarehandel eller leie av utstyr og fjern torv fra overflaten av bakken der bassenget vil sitte. Sjekk med byens forordninger om aboveground pool installasjon, som enkelte steder krever at du fjerne torv så mye som 6 fot forbi kantene av bassenget.

2 Lag din Bryggen ved å plassere to 2-av-4s ende til ende. Sette inn kortere stykker av 2-av-4s på hver side av dem. Sikre de kortere styrene til de lengre seg, enten ved hjelp av spiker eller skruer. Legg de tilkoblede 2-av-4s på sine kanter og måle deres lengder. Del måling i to for å finne den eksakte sentrum. Bor en 3/8-tommers hull gjennom sentrum.

3 Plasser boret ut hull over bakken hvor midten av din aboveground bassenget vil sitte. Presse en 3/8-tommers stang gjennom hullet og hamre den i bakken. Plasser et nivå på i overkant av en av de to-by-4s.

4 Hell en haug med sand på bakken der bassenget vil bli. Rake ut sand til å dekke en liten del av bakken, fra midten og ut til kanten. Hold 2-av-4 slik at nivået på toppen indikerer at det er rett. Sving 2-av-4 over haugen av sand, slik at det å feie sand til nivå det, anbefaler nettsiden Shade Builder.

5 Tilsett mer sand og jobbe deg rundt hele sirkelen til bakken hvor bassenget skal installeres er nivå.

Hint

  • For yards med større helling, må du grave bort noen av bakken fra den høyere enden, ved hjelp av spade. Når bakkens helning er blitt redusert, nivå i området med sand som beskrevet ovenfor.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com