Maple Tre Sykdommer med hvite flekker på Bark

July 31

Maple Tre Sykdommer med hvite flekker på Bark


Maple trær er gjenkjennelig for sin lyse fall løvverk og verdsatt for sin saft, noe som kan bli utnyttet og omgjort til sirup. Enten treet er ment for mat eller dekorasjon, ingen ønsker å se deres lønn bli utsatt for en potensielt dødelig sykdom. Identifisere problemet er avgjørende for å behandle den. Maple tre sykdommer som involverer hvite flekker på bark kan oppstå fra en rekke problemer; finne din å starte behandling.

Forebygging av sykdom

Forebygging og behandling av lønnetrær sykdommer går hånd i hånd. Trær som blir målrettet av ulike sykdommer står i fare nettopp fordi de allerede er svekket av miljøfaktorer. Lønnetrær sykdommer streik trær som er vær-skadet eller lider av dårlig dyrking. Den beste måten å behandle lønnetrær sykdommer er å hindre dem ved å dyrke Maples i godt drenert, rik, sunn jord. Beskytt trærne fra sol og kulde skade for å holde dem friske, og du vil være å identifisere mye færre sykdommer som skaper hvite flekker på bark, samt andre symptomer.

canker

Canker er en vanlig tre sykdom; Valsa canker er spesielt utsatt for skade lønn trær av alle typer. Elliptiske cankers vises på grenene og stammer av lønn trær når sykdommen er til stede. De Cankers er svært små og grå eller hvit farve. Canker er den vanligste typen av sopp, og det sjelden påvirker noen, men de minste grenene som måler mindre enn 4 inches i diameter. Valsa canker er vanligvis ikke dødelig, og vil sjelden drepe lønn trær til ekstremvær, slik som alvorlig tørke og ekstrem varme, er også til stede i løpet av et år. Unn canker ved beskjæring bort de ødelagte grener.

shoestring Rot

Canker er ikke den eneste soppen som kan påvirke lønn trær. Shoestring råte kan også forekomme. Soppen er lokalisert til røttene og krage av treet, vanligvis påvirker bare bark under bakken. Shoestring råte vil til slutt drepe treet ved å angripe røttene. Løvverk vekst vil bli sterkt og visuelt berørt av shoestring råte. Overskygget bladene kan vises på grenene, hvis noe vokser på dem i det hele tatt, når shoestring råte er til stede. Shoestring råte er så kalt for de lange, tynne sorte tau av sopp som vises på den nedre stammen av treet. Små, fan-lignende hvite vekster vises også inne løs bark langs stammen på treet. Shoestring råte vanligvis angriper modne Maples som er stresset av tørke, men det varer bare 30 dager. Hold treet vannrik å hindre shoestring råte.

skadedyr

Mange lønnetrær skadedyr ha hvite tegninger på dem. Den asiatiske lange horn bille er i stand til å drepe en hel befolkning på lønn trær. Hunnene graver seg inn i barken og veden i treet for å legge egg, som klekkes inn i tre-spising grubs. Voksen asiatiske lange horned biller har glassaktige kropper med hvite flekker. Forest teltlarver også angripe løvtre trær for å mate. De brun kroppene blander seg godt til rundt barken av lønnetrær, men den eneste hvite linjen og to hvite flekker på hver kroppsdel ​​er lett å se.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com