Sundew Plant Care

May 10

Sundews er svært dekorativ, men også vanskelig å ta vare på, og derfor vanskelig å finne. De er våtmarks planter og designet for å få næringsstoffer fra å spise insekter. Rent vann og ubefruktet jord er viktig for å vokse disse vakre, kjøttetende planter.

Lys og temperatur

Sundew planter foretrekker varme temperaturer, og er ikke veldig motstandsdyktig mot frost. Men de liker ikke ekstreme temperaturer; 100 grader Fahrenheit er mest kjøttetende planter 'maksimumstemperatur. Pass på at din belysning ordningen ikke sparke ut så mye varme bladene begynner å skarpe, noe som er mulig, med tanke sundews som mye lys. Full sol, så mange timer av dagen som mulig, er hvordan de får mye av sin energi. Drivhus eller kunstig lys kan være nødvendig hvis du ikke er i en full-sol, tropisk klima, som sundews som 10 til 16 timer med direkte, sterk solen. Bruk fluorescerende stedet for glødende lys; de gir et bredere spekter av lys til plantene dine.

Vann og Jord

Hold Sundew planter vannrik, men ikke overwatered, ved å plassere pottene på en plate for drenering. Det kan da suge opp så mye vann fra platen som den trenger. Holde i tankene sundews og andre kjøttetende planter som konstant våt jord; til det punktet at en finger presses ned i jordsmonnet som kommer ut våt. Bruk destillert vann eller regnvann for kjøttetende planter; vann fra springen har tilsetningsstoffer, som fluor og klor, noe som vil drepe planten til slutt. Potting eller hagejord ikke fungerer med sundew planter; mikse din egen med en kombinasjon av løs, ikke-gjødslet jord inkludert renset sand, torv mose, perlite og lang fiber Sphagnum mose. Kunstgjødsel eller tilsetningsstoffer må unngås i jorden; Sundew plantene får sin næring fra fangst insekter, og kan ikke stå veldig mye nitrogen i deres jord. De har ikke enzymer som noncarnivorous planter må behandle mineraler og tilsetningsstoffer i deres jord. Av samme grunn er bruk av plast i stedet for leire potter, slik at mineralene ikke lekke ut i jord fra leire over tid.

fôring

Sundew planter vil ta vare på noen av sine egne næringsbehov ved å fange og fordøye passerer insekter. Men innendørs, de har ikke tilgang til så mange insekter som de ville utendørs. Så hvis din sundew er et innendørs anlegg, kan det hende du må oppgi en eller to insekter i uken ved å slippe dem inn i de klebrige hår som dekker anlegget, og anlegget vil ta det derfra. Men ikke overdriv matingen; konsentrere seg om å holde anlegget sunt med nok vann, lys og fuktighet, og det vil konsentrere seg om å få sin egen mat.

andre hensyn

De setter pris på høy luftfuktighet --- 50-90 prosent - og i de fleste områder bør dyrkes i terrariums å øke luftfuktigheten. Det er også mange typer sundew planter, og ikke alle reagerer likt til retningslinjene vesenet. For eksempel har noen sundews i Nord opprinnelse går inn i en tilstand av dvale om vinteren, døende tilbake til en rot ball, og gjenopplive våren. Andre, tropisk opprinnelse, kan ikke overleve kalde temperaturer. Finn ut hvilken type sundew du har, og ta kontakt med International kjøttetende plante Samfunnets FAQ for enda mer informasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com