Hvordan lage din egen lille Solar Panel for et prosjekt

July 9

Hvordan lage din egen lille Solar Panel for et prosjekt


I tider med stigende energikostnader, er solenergi en mer levedyktig alternativ enn noensinne. Huseiere installere solcellepaneler for å spare energi og redusere sine månedlige drivstoff og elektrisk regninger. Andre bruker solenergi til å lage solcelledrevne griller og vannrensere. Du kan fortsette dette temaet i klasserommet ved å lage din egen lille solcelle som et prosjekt. En liten solcelle er meget enkel og billig å lage, men også imponerende. Du kan lage en av disse cellene i omtrent en time og makt en liten lyspære holder med det.

Bruksanvisning

1 Klipp to 5-tommers firkanter av kobber blinkende. Sett en firkant til side for senere. Plasser den andre på en komfyr brenner og skru varmen opp til høy. La kobber bake i ca 30 minutter; det vil virvle med farger og bli svart.

2 La svertet kobber kjølig i 20 minutter. Mesteparten av den svarte lag vil løsne, avslører kobberoksid under. Ikke prøv å skrubbe av resten av den svarte lag; vil skade kobberoksid.

3 Demonter forsiktig en CD-bokser. Saken må ha minst en klar side; å ha en klar og en farget side er fine. Kjør en perle av silikon caulk rundt kanten av kobberoksid, slik at ca ½ tommers mellom caulk og helt i utkanten av plassen. Trykk på torget, caulk side ned, på forsiden av den klare siden av coverne. Gjenta med den blanke kobber og den andre siden av coveret.

4 Klem en perle av silikon caulk rundt tre sider av fronten av den blanke (oppvarmet) kobber torget. Trykk den blanke kobber ned på kobberoksid, noe som gjør at kantene er helt forseglet. La caulk kur i 24 timer.

5 Clip en alligator klipp ledningen til hver kobber torget. Bland ca 2 ss. av salt med en kopp varmt vann og helle vann inn i rommet mellom kobber rutene. Clip en alligator klipp ledningen til metallklemmene på din lyspære holderen. Disse flate, plastholdere holde lav-watts lyspærer for vitenskap prosjekter.

6 Plasser kopper panel i solen med kobberoksid i lyset. Som kobber varmes, bør lyspæren lys.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com