Hvordan koble opp en 110 stikkontakt

May 29

Enten du arbeider på et nybygd hus, tillegg eller bare remodeling et rom for å maksimere bruk, kan nye prosjekter bringe mye spenning og tilfredshet. Med ny konstruksjon en av de viktigste komponentene er det elektriske anlegget. Legge til flere uttak til rommet ditt vil tillate det praktiske og tilgang til strøm fra ethvert sted. Elektriske ledninger kan også gjøres med litt regning. Men å vite hvordan å koble opp en 110 stikkontakt på riktig måte er viktig. Sikkerhet bør alltid komme først. Når prosessen er ferdig, vil du ha lært en ny ferdighet og merverdi til ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Avslutt strømmen til hovedsikringsskapet. Bruke strømmåleren og følge produsentens retningslinjer, teste linjen for å sikre at strømmen er slått av.

2 Finn en åpen bukt i hovedsikringsskapet. Plugg 15 ampere sikring i boksen sikkert.

3 På en ende av 14/2 elektrisk ledning og bånd tilbake den ytre skjermende omtrent 4 inches, eller etter behov. Dette vil avsløre tre ledninger: svart (varm), hvit (nøytral) og grønn (jord). Strip tilbake isolasjonen på den svarte og hvite ledninger om en tomme. Fest den svarte og hvite ledninger til de riktige kontaktene i sikringsskapet og 15 ampere sikring som anvist av produsentens instruksjoner. Koble den grønne ledningen til hoved bakken i sikringsskapet.

4 Finn det generelle området der den nye elektriske boksen vil bli plassert. Før 14/2 ledning ned tappen som trengs og bore noen passende hull for å komme til utløp plassering. Merk uttaket bør være ca 18 inches over gulvet for å følge med typiske stikkontakter i boliger. Bruke stift pistol feste ledningene til studs; tar seg ikke å kjøre en stift gjennom ledningene.

5 Monter den elektriske boksen på stud med den medfølgende monteringsutstyr og skrutrekker. Sprette ut en av de knock outs med skrutrekkeren. Trekk ledningen ned gjennom pop ut hullet og la en ekstra 6 inches. Kutt ledningen.

6 Strip ca tre inches av ytre skjerming. Separer tre ledninger og strippe om en tomme av isolasjon av de hvite og svarte ledningene.

7 Se på baksiden av beholderen, fest hvit (nøytral) ledningen til høyre skruen. Fest svart (varm) ledningen til venstre skruen. Fest den grønne ledningen (jord) til den grønne skruen til jord mottaket.

8 mottaket inne i boksen Monter med de medfølgende skruene. Fest dekselet over uttaket og slå på strømmen på hovedsikringsskapet.

Hint

  • Sikkerhet bør alltid være topp prioritet. Aldri utføre noe elektrisk arbeid uten å konsultere en sertifisert elektriker og følg byggeforskrifter lokale til ditt område.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com